“У нього немає задачі одружитися”: стало відомо про справжні плани Холостяка Алекса Топольського на проєкті

Журналісти звернулися до екстрасенса Людмили Хомутовської та запитали в неї про нового холостяка Алекса Топольського. Що розповіла жінка, дізнайтеся в статті.

Вже з перших випусків стало зрозуміло, що дванадцятий сезон “Холостяка” буде одним з найуспішніших, адже Алекс Топольський зіштовхнувся з симпатією та любов’ю від глядачів.

Варто відмітити, що у нового головного героя зовсім інший підхід до відбору дівчат, і продюсери шоу дали йому певну свободу у цьому плані. Втім, не тільки певна частина аудиторії вважає, що Алекс не шукає кохання в щоу.

Стало відомо про справжні плани Алекса Топольського

Яке справжнє ім'я в Алекса Топольського
Стало відомо про справжні плани Алекса Топольського

Так, нещодавно українська екстрасенс Людмила Хомутовська дала ексклюзивний коментар для видання “Уніан“, в якому заявила, що насправді Топольський на даний момент кохання не шукає.

“Він цілеспрямований, знає чого хоче. Хоче стати знаменитим, щоб заробляти гроші. Зараз він себе “ліпить”, як особа, яка стане брендом. Відразу скажу, що він не має задачі одружуватися, і не матиме найближчим часом”, — прокоментувала екстрасенс.

Тим не менш, глядачі впевнені, що чоловіку все ж таки вдалося знайти собі другу половинку на пркті. Переможницею шоу вважають Олександру, яка одразу після зйомок опинилася в Сполучених Штатах Америки, де і проживає Алекс.

Нагадуємо, що вже в другому випуску головний герой позбавився одразу від шістьох дівчат, які йому прийшлися не до смаку. Це найбільший виліт в історії усього шоу. Від наступної учасниці він відмовився через її погляди на виховання дітей.

Через жорсткий та суворий відбір думки глядачок про дванадцятого холостяка сильно розділилися. Адже не всі лояльно ставляться до такої вимогливості.

Схожі статті