Юрій Ткач з “Кварталу 95” показав як проводить час з родиною

Що що, а жити дружно і весело Ткачі вміють.

Український комік та актор студії “Квартал 95” активно веде сторінку у мережі Instagram, де ділиться подробицями особистого та професійного життя.

Днями комік опублікував нову світлину, на якій вони з родиною вирішили покататися на роликах у одному зі столичних розважальних комплексів. У підписі до фото Юрій Ткач подякував доньці за те, що вона змусила зіркового татка вперше стати на ролики. Родина Юрія Ткача не забула і про правила безпеки, тому одягла захист.

Прихильники актора зауважили, що він схуд вже від того, що став на ролики. Вони похвалили родину і відмітили, що родина Ткача випромінює щастя і позитивну енергетику. Не забули підписники поцікавитися деякими моментами з улюбленого серіалу “Одного разу під Полтавою”. Зокрема глядачів зацікавило чому у серіалі головний герой звертається до кума на “Ви”, якщо там прийнято звернення на “Ти”.

На додачу до цього актор поділився відео як його дружина катається на роликах. Підпис під відео вселяє надію, адже закликає вірити у своїх рідних та близьких.

Фанати відмітили, що Ткачі дуже позитивна родина і зізнались у тому, що дуже їх люблять.

Раніше Юрій Ткач поділився з прихильниками кумедним відео, на якому, за словами гумориста, родина застряла на цілу годину. У підписі актор подякував дружині Вікторії за можливість так весело витратити час.

Прихильники похвалили родинний креатив і відмітили, що особливо круто вийшла донька Ткачів. також прихильники посміялися разом з родиною і цим підняли собі настрій.

Що ж, Юрій Ткач і сам не сумує, і родині не дає нудьгувати у такий непростий час.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.