Вся правда про сімейне життя Камалії: від пакистанської свекрухи ховалася, а з падчеркою роками у конфліктує

Знаменита українська співачка Камалія роками спілкувалася з пресою на різноманітні теми, однак усі правда про її родину вийшла лише зараз. Усі деталі в статті.

Коли Камалія вийшла заміж за неймовірно заможного та доволі немолодого Мохаммада Захура, суспільство по-різному відреагувало на дану подію. Хтось звинувачував співачку у тому, нібито вона використовувала гроші свого чоловіка для розвитку власної кар’єри, хтось щиро радів за неї та не приховував своєї поваги до артистки.

Вся правда про сімейне життя Камалії

Камалія посвітила почесною нагородою
Вся правда про сімейне життя Камалії

Камалія ж завжди говорила про те, що знайшла своє щастя саме у союзі з металургійним королем, а втім, шлях до цього щастя був вельми тернистим.

Перш за все, у багатія була колишня дружина, яка народила йому двох дітей — Армана і Таню. Батьки чоловіка дуже поважають традиції, тому про розлучення він їм не розповів. Це потягнуло за собою ряд проблем, адже важко розповісти сім’ї про те, що ти одружився вдруге, якщо вони не знають про розлучення. Декілька років за Захур та Камалія приховували від пакистанської мами інформацію про весілля.

Але з часом зізнатися у скоєному все ж таки довелося. Жінка спочатку образилася, але пробачила сина і влаштувала свято для невістки. Про це Камалія розповіла в інтерв’ю Аллі Крутій.

Під час цієї розмови артистка зізналася, що в неї не складаються стосунки з падчеркою Танею. З того інтерв’ю пройшло майже 10 років, але стосунки між співачкою та дочкою Захура ге налагодилися. Тепер предметом конфлікту між жінками є війна, адже, як з’ясувалося, мати Тані — росіянка, а Камалія часом зовсім не добирає слів, коли говорить про мешканців російської федерації.

Однак, бізнесмен вірить, що все ж таки атмосфеоа в родині згодом стане більш м’якою та легкою. Адже колись важкі часи закінчаться.

Схожі статті