Нова професія – нове свято: День волонтера 2022 віздначають і зірки – Леся Нікітюк, Сергій Притула та інші

Сьогодні, 5-го грудня в Україні відзначається День волонтера, який став особливим днем у 2022 році. Однак, цьогоріч його відзначають не тільки професіонали, а ще й зірки, які змінили сферу діяльності з приходом війни на нашу землю.

Сергій Притула

Найвідоміший волонтер 2022 року – це Сергій Притула, який ще з 2014 року допомагає українській армії, але якщо раніше ведучий не афішував свою благодійну діяльність, то тепер без цього обійтися неможливо. Адже повномасштабна війна потребує більше коштів, тому Притула неодноразово оголошував збори на великі суми грошей.Сергію вдалося за кілька днів зібрати гроші на три Байрактари, закупити багато дронів, автомобілів для військових та багато іншого необхідного спорядження для гідної відсічі окупантів.

Олександр Педан

Колега Притули Олександр Педан також змінив професію.Тепер він волонтер, який активно допомагає армії. Олександр багато разів особисто відвозив гуманітарну допомогу військовослужбовцям та особисто спілкувався з ними й залишався переночувати в окопах з солдатами. Також, Педан дуже активно бореться на інформаційному фронті і не припиняє працювати на благо України.

Леся Нікітюк

Леся змогла проявити себе з іншої сторони і стала чи не найголовнішим волонтером України. З самого початку повномасштабної війни, Нікітюк організувала прихисток для біженців та переселенців у своєму рідному місті. Там, ведуча забезпечувала людей всім необхідним, їжею, житлом, теплом та турботою. А також, Нікітюк продовжує допомагати військовим.

Григорій та Христина Решентнік

Ведучий “Холостяка” разом з дружиною також не змогли триматися осторонь і почали допомагати військовим гуманітарною допомогою та відкривати збори коштів на необхідне обладнання для боротьби з російськими загарбниками. Також, разом торговою маркою”Хуторок” родина Решетік організували гуманітарну допомогу для дітей переселенців з різних куточків України.

Катя Осадча

Телеведуча повністю змінила свою діяльність і тепер разом зі своєю організацією “Знайти своїх”, допомагає родинам військових розшукати зниклих захисників. А також, Катерина допомагає біженцям та переселенцям.

Даша Астаф’єва

Даша насправді відкрилася з нової сторони і змінила камеру на кухню. Дівчина за власною ініціативою приєдналася до волонтерської організації, яка забезпечувала військових їжею. Дар’я власноруч чистила тони картоплі, заради того, щоб наші захисники мали змогу нормально харчуватися та відчувати турботу.

Маша Єфросініна

Марія давно відома, як громадська діячка, яка має власний благодійний фонд. Але часи змінюються і мета фонду також. Марія вирішила, що необхідно допомагати дівчатам і жінкам, які пережили звірства росіян і надавати їм психологічну допомогу. Також, Єфросініна закуповує медикаменти, їжу та інші необхідні речі для дітей, жінок та людей похилого віку.

Насправді цей список зіркових волонтерів неможливо перелічити водній статті, адже майже всі зірки українського шоу-бізнесу стали волонтерами, хтось частково, а хтось повноцінно. І кожен бореться на своєму фронті та не дає жодного шансу росіянам зломити нас. Тому, варто сказати, що все ж таки, наша нація непереможна. І наші українські волонтери — це ті люди, для яких немає нічого неможливого.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.