Колишня дружина Дзідзьо в білосніжній сукні нареченої і з букетом квітів знайшла своє щастя: “Гарна жіночка”

Колишня дружина Дзідзьо Славія несподівано показала фотографію, де вона постала у білій сукні та з ніжним букетом квітів. Дуже цікаво, про яке таке щастя йде мова.

Славія вже давно розлучилась із Михайлом Хомою, більш відомим, як Дзідзьо, але іноді складається таке враження, що кожним своїм новим досягненням, вона намагається показати колишньому, кого він втратив. Нещодавно у співака був день народження і його екс-дружина неочікувано ніжно привітала його. Цей вчинок дуже здивував шанувальників, адже всі пам’ятають, як Ярослава звинувачувала чоловіка в усіх гріхах, а тепер щиро його привітала.

Також творчі успіхи Славії пішли вгору, жінка випускає пісні одну за одною та виступає на благодійних концертах. Тому, не дивно, що її привітали вчора у День волонтера. Адже артистка активно відстоює нашу свободу на творчому фронті.

Так, Ярослава виклала дуже зворушливе фото у білій сукні, але не у весільній. Річ в тому, що Славія отримала нагороду за великий вклад у мистецький фронт. Та на церемонії жінка була в такому ніжному образі, можливо білим кольором вона хотіла підкреслити чистоту українських намірів, або свободу, адже її символ – білі голуби.

Також у руках співачка тримала букет у патріотичних кольорах та особисту подяку. Дуже приємно було жінці отримати персональну нагороду від Львівської обласної адміністрації. І це дійсно важливіше за всі творчі нагороди, тому що це подяка за людяність та за прояв свого справжнього Я і ставлення до рідної країни.

А якщо людина проявляє любов до свого дому, то вона дійсно гідна. Сховатися і чекати чогось набагато простіше, ніж робити великі справи та боротися. Неважливо на якому фронті та якими засобами, головне зберегти в собі людину, а не просто артиста, чим і займається Ярослава Хома. Так само як і більшість українських зірок і їм, ми маємо бути вдячними, адже це велика праця, представляти інтереси своєї країни у всьому світові.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.