Максим Галкін показав, як проводить час 9-річним сином Гаррі від Алли Пугачової: “Вмикаємо сонце”

Зазвичай, у популярних артистів інколи не вистачає часу, який вони можуть провести зі своїми дітьми, через гастролі та знімання. Шоумен та гуморист Максим Галкін розуміє, як важко були вдалі від родини, але при першій нагоді показав фанатам, як проводить час з сином.

Ця сім’я завжди була предметом для пліток і обговорень. Їх засуджували навіть рідні та близькі, що вже казати про публіку. Ніхто не вірив в реальність їх кохання, вважаючи ці стосунки просто піаром. Більшість здогадається, що мова йде про Максима Галкіна та Аллу Пугачову. Їх любовна історія розпочалася 20 років назад і навіть сьогодні публіка не залишається байдужою до особистого життя цієї зіркової пари.

Алла Пугачова та Максим Галкін разом понад 20 років
Алла Пугачова та Максим Галкін разом понад 20 років

Більш ніж 25 років назад Алла Пугачова була найвпливовішою артисткою естради, перед нею схилялися десятки тисяч фанатів, а чоловіки мріяли отримати від Примадонни хоча б посмішку. Співачка дозволяла собі приймати залицяння від представників сильної статі, але знайти того, кому вона дійсно віддасть своє серце, певний час не виходило.

Пугачова була одружена вже декілька разів і з передостаннім чоловіком, Філіпом Кіркоровим, подружжя вже не жили разом, коли на фестивалі “Слов’янський базар” вперше зустрілася з молодим шоуменом, Максимом Галкіним. Гуморист стверджує, що одразу закохався в Аллу і зрозумів, що ця зустріч — подарунок долі.

Зіркова родина Алли Пугачової та Максима Галкіна
Зіркова родина Алли Пугачової та Максима Галкіна

Схоже, що вищі сили обрали, що парі судилося зустрітися та покохати одне одного, адже Максим та Алла жили у різних світах та мали різницю в віці ледь не в 30 років. Але їх союзу нічого не стало на заваді, закохані одружилися та навіть народили двох спільних дітей — двійнят Лізу та Гаррі. З’явитися малюкам на світ вдалося завдяки сурогатній мамі та сьогодні дітям знаменитостей майже 10 років.

Нещодавно Максим Галкін показав, як проводить час з сином, виклавши спільне відео в Instagram. Публікація зібрала багато теплих побажань та щирих коментарів від фанатів.

Нагадаємо, що Максима Галкіна визнали іноагентом РФ за підтримку українського народу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.