Останній капелюшок в колекції: Руслан Багінський отримав лист-щастя за свій подарунок Єлизаветі ІІ

Капелюхи від цього львівського митця у своїй колекції мають і зірки українського шоу-бізнесу — Катя Осадча, Тіна Кароль, Джамала, так і зарубіжна богема, серед яких, сестри-моделі Хадід, співачки Тейлор Свіфт, Ванеса Параді, акторка Сальма Гаєк, та навіть Мадонна.

Не так давно список іменитих осіб, які носять капелюхи від Руслана Багінського поповнила особа королівської крові. Цьогоріч з нагоди Дня Незалежності України вітчизняний дизайнер головних уборів і аксесуарів та засновник відомого бренду Ruslan Baginskiy Руслан Багінський презентував капелюшок для самої Королеви Великої Британії Єлизавети ІІ.

Королева Єлизавета ІІ відома поціновувачка капелюшків

Він розробив ексклюзивний дизайн, враховуючи всі вподобання затятої капелюшниці Її величності

Фетровий капелюшок ніжно-блакитного кольору з бантиком в тон, прикрашений букетом жовтих і рожевих нагідок та фіалок передала до Букінгемського палацу Мелінда Сіммонс, пані Посол Великої Британії.

Капелюшок для Її Величності

Але, на жаль, вигуляти цей стильний аксесуар, який став одним з останніх в її колекції, вона не встигла. 8 вересня 2022 року монаршої особи не стало, серце Єлизавети ІІ перестало битися в 96 років.

Шанувальниці виробів Руслана Багінського

Руслан Багінський міг тільки сподіватися, що презент дійшов до адресата, але несподівано для себе днями отримав лист із Букінгемського палацу, в якому йшлося, що Королеву дуже зворушив такий символічний подарунок:

“…я подумав, ви захочете знати, що я мав нагоду показати Її покійній Величності ваш чудовий подарунок — український капелюх, який вона з вдячністю отримала в замку Балморал у серпні.”

Для усієї команди бренду це стало надзвичайним досягненням — не кожного капелюшком твого виробництва милується сама Єлизавета ІІ.

В Інстаґрам-акаунті дизайнер також не приховував, як пишається тим, що Королева все ж змогла поглянути на його творіння, зауваживши, що це стало культурною перемогою не тільки для його команди, але і для України загалом.

Схожі статті