Українські актори, які стали відомими у росії: донька Сумської Паперна, Бондаренко, Плетньов та інші

Багато українських акторів та акторок обрали для свого професійного розвитку росію, де стали вельми популярними та приймають участь у зйомках до сьогодні.

Раніше, у різних сферах медіа, не було такого розподілу за національним чинником, тому український і російський шоу-бізнес були як одне ціле. Фільми знімали за участю акторів з України та росії й всі були на одному рівні. Тому, хтось переїхав в Україну, а хтось в країну агресорку, але працювали на обидві. Про таких представників кінематографа ми й поговоримо сьогодні.

Станіслав Бондаренко

Станіслав Бондаренко
Станіслав Бондаренко

Стас народився в Україні у місті Дніпрорудне, що знаходиться у Запорізькій області. Закінчив там школу, виріс та вступати вирішила відразу у росії, бачив там більше перспектив для себе. Тому, свій акторський шлях Бондаренко почав у москві, але й багато грав в українських мелодрамах.

Кирило Плетньов

Кирило Плетньов
Кирило Плетньов

Кирило народився у нинішньому місті-герої Харкові. Хлопець здобув шкільну освіту у рідному місті, займався бальними танцями та футболом. Але після школи вступив у санкт-петербурзький акторський університет, де й почав зніматися у фільмах, як в українських, так і в російських. А нині Плетньов є не тільки актор, а ще й продюсер, сценарист і монтажер.

Тоня Паперна

Тоня Паперна
Тоня Паперна

Донька Ольги Сумської пішла стопами відомої мами, щоправда, опанувати акторську професію Тоня вирішила у москві, де змогла стати популярною акторкою та влаштувати особисте життя. Нині Антоніна залишається в росії та працює за фахом.

Юрій Батурін

Юрій Батурін
Юрій Батурін

Юрій народився у місті Ставидла, яке знаходиться у Кіровоградській області, але там актор закінчив лише школу, а от для подальшої освіти він обрав Гітіс, що у москві. Батурін став дуже популярним у росії, тому і зараз залишається працювати там.

Катерина Кузнєцова

Катерина Кузнецова
Катерина Кузнецова

Катя народилась у Києві та отримала тут акторську освіту. Починала свою акторську кар’єру Катя також у рідному місті, але згодом дівчина стала помітною та затребуваною для російського кінематографа. Тому дівчина переїхала у москву та стала там зіркою серіалів. Але нині, Кузнєцова повернулась додому і припинила всі види співпраці з росією.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.