Новоспечений співак Міша Кацурін відреагував на заяву Дорофєєвої про почуття: невже буде весілля?

Цей рік багатьом запам'ятався гучними зірковими розлученнями, але він дав поштовх і на створення міцних союзів та творчих дуетів, одним з яких виявився тандем Міші Кацуріна та Наді Дорофеєвої.

Ще навесні Мережу сколихнула інформація про зіркове розлучення Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса. Таку тенденцію підтримали і друзі музикантів ресторатори Міша та Даша Кацуріни, які розійшлися на декілька місяців пізніше. Згодом всі частинки пазлу знову склалися, але є один момент.

З квітня Надя та Міша приховували свої стосунки, лише підігріваючи інтерес поодинокими ніби випадковими фото, на яких вони разом. В червні ж пара офіційно заявила, що вони разом.

Офіційно про стосунки Кацуріна та Дорофєєвої стало відомо лише влітку

З того часу вони майже всюди з’являються вдвох та все роблять разом. Навіть створюють музику.
Нова композиція Наді Дороєєвої “Щоб не було”, яку вона написала та виконала разом зі своїм бойфрендом — це про відрефлексований 2022 рік, який став для співачки роком змін. Але саме ця композиція вийшла найбільш вдалою за останній час, оскільки Надя щиро розповідає про власні почуття та переживання під музичний супровід Міші Кацуріна.

Неочікуваний творчий тандем

У своєму Інстаґрам-акаунті Дорофеєва виклала пост із фрагментами відео, де вони вдвох з Кацуріним, та підписала, що найкращими ліками для них з обранцем в цьому році стали почуття та музика, та акцентувала увагу, що пісня саме про кохання.

Міша Кацурін прокоментував допис виконавиці, чим дуже заінтригував шанувальників.

“Кохання моє. Який кайф з тобою пісні писати та життя жити”,

— відповів Наді ресторатор.
Чи не натякає він, що в 2022 на Дорофєєву чекають ще деякі зміни? Можливо шанувальників порадує новина про зміну статусу стосунків пари, а Надя похизується кільцем на безіменному пальці? Або творчий тандем продовжить свою діяльність, тому варто очікувати їх спільний альбом?

Чи варто очікувати спільний альбом?

Тим паче, що у Міші Кацуріна вже є музичний досвід. Він виступав разом з гуртом “Валентин Стрикало”, допомагаючи йому з написанням хітів. А в 2021 дебютував як сольний виконавець з альбомом “Допустим”.

Схожі статті