Кохання всюди: зіркові пари, які одружилися завдяки своїй роботі – Осадча і Горбунов, Кухар і Стоянов та інші

Дуже часто буває так, що людям складно зустріти своє справжнє кохання роками, хоча воно насправді дуже поруч, але, чомусь залишається непоміченим і лише крізь роки кохання з'єднує серця просто на роботі.

Погодьтеся, що кожен з нас на роботі проживає ціле життя, оскільки занурюється в інший вимір, хтось задоволений цим світом, а хтось ні, це вже інша розмова. Але саме на робочому місці крізь нас щоденно проходить неймовірна кількість людей, з кимось ми спілкуємося, декого не помічаємо, а в когось закохуємося і виявляється взаємно. Тож, сьогодні поговоримо про тих зірок, які зустріли свою другу половинку саме на роботі.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Десятки років Катерина і Юрій працювали на одному каналі, часто їх шляхи перетиналися, але ведучі не надто звертали на це увагу, бо вони ж колеги та нічого дивного в цьому немає. Але коли настав час і доля у вигляді продюсерів шоу “Голос країни” обрала Осадчу і Горбунова як співведучих, тоді у колег виникли почуття один до одного, оскільки вони змогли краще пізнати внутрішній світ колеги. Та згодом закоханість зростала й обидва розуміли, що зустріли свою долю. Тому зараз вони є щасливим подружжям, яке виховує синів.

Катерина Кухар та Олександр Стоянов

Катерина Кухар та Олександр Стоянов
Катерина Кухар та Олександр Стоянов

Історія двох закоханих лебедей, які зустрілися поглядами й більше не змогли його відірвати. Катерина та Олександр відомі українські балеруни, які зустрічалися на репетиціях та виставах, але їх кохання також не виникло відразу. Та головне, що улюблена справа звела два серця і тепер вони разом виховують донечку та продовжують будувати своє родинне щастя.

Тимур та Інна Мирошниченко

Тимур та Інна Мирошниченко
Тимур та Інна Мирошниченко

Шляхи ведучих досить часто перетиналися і спілкування відразу склалося, але кохання з першого погляду в Інни та Тимура також не сталося. Лише згодом після багатьох розмов, жартів та намагань зрозуміти, що між ними, пара таки зійшлася і тепер вже багато років ведучі живуть у щасливому шлюбі та виховують діточок.

Юлія Саніна Та Валерій Бебко

Юля Саніна і Валерій Бебко
Юля Саніна і Валерій Бебко

Історія юної журналістки та успішного музиканта, яка з першого погляду дала обом зрозуміти, що це не просто зустріч, це доля. Доля яка поєднала два серця і зробила з них не тільки щасливу родину, а ще й найуспішніший ліричний рок-гурт “The Hardkiss”. Нині Юлія та Валерій виховують сина і продовжують розвиватися як чоловік та дружина, і як гурт.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".