Володимир Остапчук після розлучення познайомив шанувальників зі своїм новим сусідом: “Знайомтесь”

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук до багатьох речей у житті підходить з гумором, тому розповідь про свого нового сусіда після розлучення не стала винятком.

Остапчук не тільки гарний телеведучий і шоумен, а ще й комік, майже кожна його історія чи пост, викликає шалений сміх, Володимир вміє дуже гостро відповісти, але це буде смішно, а не образливо. Тому він брав участь у різноманітних гумористичних шоу, як на телебаченні, так і на YouTube.

Володимир Остапчук представив свого сусіда
Володимир Остапчук представив свого сусіда

Та нещодавно у житті Остапчука відбулася дуже не смішна подія – розлучення. І це вже другий розрив з дружиною в його житті. Звісно, цю ситуацію шоумен не виносить за межі свого будинку, принаймні у соціальні мережі точно. Але чоловіка часто питають про спілкування з колишньою, про причину розлучення і так далі. Але на такі особисті питання Володимир не відповідає. Він не хоче створювати коло себе ще більше пліток і намагається відпустити ситуацію та жити далі.

Тож, останнім часом ми бачимо холостяцький, але дуже затишний контент від Володимира. Він демонструє свої вечері, іноді з друзями, іноді на самоті. Показує, що сам вміє гарно готувати та навіть борщ нещодавно варив. Та всіх цих історій ведучий підходить з гумором, навіть до звичайної їжі.

Тож в переддень Нового року кожен прикрашає свою домівку, адже саме ялинка, гірлянди, вогники, мандарини, прикраси, це все створює справжнє свято. Остапчук не тримається осторонь новорічних традицій, але перед новим роком він вирішив познайомити шанувальників зі своїм новим сусідом, який буде з ним у новорічну ніч.

Сусід Остапчука
Сусід Остапчука

“Знайомтесь, це Семен – ялинк, і він тепер зустрічатиме НР” – написав Остапчук.

Виявляється, що новим сусідом Остапчука стала ялинка, якій він дав ім’я Семен та змінив його рід з жіночого на чоловічий. Погодьтеся, це дуже оригінальна подача новини про новорічну підготовку.

Володимир Остапчук розповів про нового сусіда
Володимир Остапчук розповів про нового сусіда

А потім Остапчук показав, як прибирає голки за допомогою пилотяга і всі сусіди тепер знають, у кого з’явилась ялинка.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".