Огнєвіч втратила дар мови: Ксенія Мішина в прозорій мерехтливій сукні показала, хто головна Холостячка країни

Відома українська акторка Ксенія Мішина підкорила мережу, оприлюднивши неймовірно естетичний кадр у прозорій сукні з ефектом мерехтіння. Усі деталі в статті.

Обидві українські Холостячка справили справжній фурор на українському телебаченні. І немає сумнівів у тому, що франшиза буде жити та процвітати, навіть якщо глядачі починають обговорювати, наскільки неактуальелю стає версія славнозвісного Холостяка.

Немалий внесок в успіх проєкту зробила Ксенія Мішина, яка стала найпершою Холостячкою. Це було непросто, але неймовірно захопливо. І варто відмітити, лише посилило славу акторки.

Ксенія Мішина розповіла про цікаві сцени у кіно
Ксенія Мішина підкорила мережу образом у прозорій мерехтливій сукні

Послідовницею Ксенії стала Злата Огнєвіч, яка мріяла знайти кохання у шоу. Фінал вийшов дуже драматичним, а пост-шоу взагалі розбило серця глядачам.

Злата Огнєвіч розповіла про свій рекорд
Ксенія Мішина підкорила мережу образом у прозорій мерехтливій сукні

Ксенія Мішина підкорила мережу образом у прозорій мерехтливій сукні

І так як в Україні всього дві екс-холостячки їх постійно порівнюють між собою, хоча робити цього напевно не варто, адже вони неймовірно різні, і в той самий час обидві приголомшливі.

Наприклад, Ксенія Мішина полюбляє показувати своїм підписникам власну фігуру, яка є плодом її тренувань та збалансованого раціону. Інколи вона взагалі дивує, адже публікує неймовірні кадри з фотосесії.

Як от нещодавно Ксенія поділилася новим фото, яке було зроблено у студії. У кадрі акторка постала у прозорій сукні з ефектом мерехтіння, яка дуже вигідно виглядає на зірці.

Також для фото Ксенії зробили укладання з ефектом мокрого волосся, а на обличчя нанесли велику кількість хайлайтеру, щоб шкіра виблискувала, наче вона на її поверхні є вода. У композиції образ вийшов бездоганним.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.