“Холостячки” – це ярлик: чому Ксенія Мішина та Злата Огнєвіч так і не змогли знайти своє жіноче щастя

Злата Огнєвіч та Ксенія Мішина брали участь у шоу "Холостячка", де намагалися знайти кохання свого життя. І на проєкті їм це вдалося зробити, але після, щось пішло не так.

Для жінки після 30-ти часто буває проблемою знайти гідного партнера для життя і для створення родини, Тому що у цьому віці, як правило, вже мають досить гіркий досвід стосунків. Або це була зрада, або аб’юз, або повне нерозуміння один одного. Причин, насправді багато, та після навіть найкоротших стосунків, у жінок залишається рана на серці, після якої дуже складно довіритись.

Ксенія Мішина

Так склалася і доля “Холостячок”. Наприклад, Мішина у студентські роки була закохана у батька свого сина Платона, тоді чоловік був одружений, але для молодої дівчинки це не перепона, тому що зазвичай, вони закохуються по вуха. Тож, Ксенія залишилась сама з дитиною. І, після цього довго не хотіла мати жодних стосунків з чоловіками й до участі в шоу їй не вдалося стати щасливою жінкою люблячого чоловіка. Та й на шоу Мішина зустрівши Еллерта думала, що це її доля. Але 2 протилежності довго разом не пробули. І зараз, актриса досі самотня, але самодостатня.

Злата Огнєвіч

А ось у Злати була дещо інша ситуація. Співачка розповідала про свої стосунки багато чого. Наприклад, жінка зустрічалась з військовим, який на той момент не хотів розвиватися разом з нею та щось змінювати. З аб’юзером, який постійно принижував Огнєвіч та доводив до сліз та нервових зривів. Але на “Холостячку” Злата прийшла відпустивши минуле і змогла знайти своє щастя у вигляді Андрія Задворного. Та й з ним в артистки не вийшло побудувати жіноче щастя.

Невідомо, чому так складається життя “Холостячок”, навіть обираючи чоловіка настільки ретельно обом не вдалося здобути жіноче щастя. Але, це не тільки проблема відомих жінок, а ще й звичайних. Оскільки ми живемо у такому ритмі, де потрібно встигати все, й працювати, й заробляти, та ще й зуміти побудувати родину. Але це в теорії, а ось на практиці, ми бачимо успішних жінок у кар’єрі, але не зовсім успішними в питанні особистого життя.

Схожі статті