Пологи були 7 місяців тому. Віра Брежнєва показала крихітних двійнят та вразила новиною: “Ідеальний час”

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва сколихнула мережу, показавши своїм підписникам маленьких двійнят. Усі деталі в нашій статті.

Після 24 лютого Віра Брежнєва покинула російську федерацію і більше не поверталася додому. Зірка разом зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе знайшла прихисток у власній резиденції в Італії.

Віра Брежнєва показала 13-річну доньку та привітала її з днем народження
Віра Брежнєва заінтригувала мережу кадром з двійнею

Співачка організувала волонтерський центр, який займався українськими переселенцями та постраждалими від російської агресії і начебто відхрестилася від російського шоу-бізнесу. Артистка навіть змінила свій псевдонім та випустила пісню українською мовою.

Віра Брежнєва заінтригувала мережу кадром з двійнею

Втім, зараз вона не дає жодних інтерв’ю і навіть не спростовує чутки про розлучення зі своїм чоловіком Костянтином. Натомість у Новий рік Віра потішила своїх підписників кадром з малесенькими двійнятами.

У дописі Віра зазначила, що зустрічає 2023-й разом зі своєю сім’єю. Варто відмітити, що вперше діти з’явилися на акаунті артистки 7 місяців тому. Тоді Брежнєва повідомила про їхнє народження, але хто саме став двічі мамою не розповіла.

Зараз же артистка дала знати, що діти мають до неї пряме відношення, адже є її родичами.

Нагадуємо, що сама Віра є матір’ю двох прекрасних дівчаток Софії та Сари. З Костянтином Меладзе у виконавиці спільних дітей ніколи не було. Ба більше, зі своїми падчерками артистка так і не змогла налагодити стосунки, адже була тривалий час коханкою продюсера і добряче насолила матері дівчаток.

Втім, після початку повномасштабної війни в Україні Яна Сумм приїжджала в гості до подружжя і навіть нібито побувала в їхній резиденції. Через цей візит плітки про розлучення пари лише посилилися.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".