Святослав Вакарчук відгуляв розкішне весілля та показав неймовірної краси наречену: молода і дуже скромна

Знаменитий український виконавиця Святослав Вакарчук відгуляв розкішна весілля за кордоном та поділився кадрами з торжества. Всі деталі в статті.

Як відомо, знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук веде вельми закритий образ життя і намагається усіма силами захистити свою родину від уваги публіки та журналістів. Отримати від артист ексклюзивне інтерв’ю, в якому бо він розповів про своє особисте життя, або проблеми, з якими йому довелося зіштовхнутися у шлюбі — це фантастика. Однак, завдяки кадром, які публікують його колеги та знайомі, інколи можна дізнатися дещо цікаве про зірку.

Святослав Вакарчук відгуляв розкішне весілля

Наприклад, декілька років тому артист був присутнім на весіллі свого колеги по музичному гурту “Океан Ельзи”, який одружився у Грузії.

Святослав Вакарчук відгуляв розкішне весілля

Варто відмітити, що на цьому туристи була присутня і колишня дружина артиста Ляля Фонарьова. Хоча їхній шлюб вже добігав кінця. На кадрах Святослав постав дуже щасливим за свого друга, багато посміхався та робив селфі.

Наречена, до речі, варта окремої уваги. Красуня обрала дуже нестандартне весільне вбрання — під горло. І тим не менш, вона не тільки не приховала свою вроду, але ще підкреслила її.

Небезпечна дружина музиканта помітно молода, руденька, дуже струнка та висока. Інакше кажучи має усі модельні дані. Макіяж красуня обрала також дуже стриманий, але при цьому вигідно підкреслила усі свої сильні сторони.

Нагадуємо, що минулого року стало відомо про розлучення Святослава Вакарчука. Незабаром після цієї новини з оточення музиканта прийшла новина, що в нього народився первісток Іван, а вже через рік у хлопчика з’явилася сестричка Соломія. Зараз музикант проживає разом зі своєю дружиною Євгенією Яцутою. Чи було весілля невідомо.

Схожі статті