Як прийти у форму після свят: секретні рецепти від українських зірок Могилевської, Філонової та Нікітюк

Українські зірки на своїх сторінках у соціальних мережах показали підписникам, як вони повертаються у звичну форму після зимових свят, багатих на різну їжу та алкоголь

Період зимових, різдвяно-новорічних свят – це час відпочинку та часом паузи у спорті та здоровому харчуванні. Про це зізнаються і зірки українського шоубізнесу, які користуються щедрістю січня на гуляння.

Популярні українські артистки говорять: попри важливість спорту та правильного харчування, необхідно ще й відпочивати. Як відомі жінки українського шоубізу повертаються у форму після відпочинку – читайте далі.

Наталія Могилевська

Знаменита українська виконавиця Наталія Могилевська вже першого січня поділилася з шанувальниками фотографією свого повернення у форму.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Співачка позує на ліжку в халаті. На обличчі Могилевської – шкірки від мандарин. Виконавиця називає це маскою для обличчя. Так, завдяки шкіркам від цитрусових жінка відновлюється після святкування нового року та повертає шкірі гарний вигляд.

Леся Нікітюк

Комусь звичайних масочок вияляється недостатньо. Наприклад, відома телеведуча українських шоу Леся Нікітюк показала підписникам своє тотальне відновлення.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

У новому році вона поїхала у “місце здоров’я”. Зірка завітала в курортне містечко Трускавець, що на Львівщині. Там вона зупинилася в одному з готелів-санаторіїв, пила лікувальну водичку та гуляла на свіжому повітрі.

Олена Філонова

Поки хтось робить масочки та їздить у санаторії, телеведуча та блогерка Олена Філонова продовжує своє “емоційне відновлення”. Дівчина плавно повертається в роботу, тож, поїхавши до Львова для запису інтерв’ю, вона не оминула кілька барів.

Олена Філонова
Олена Філонова

Філонова переходить у робочий режим, дуже повільно відходячи від святкувань.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.