39-річна Катя Осадча зібрала волосся назад і одяглася в костюм сніжного кольору: у Горбунова щелепа відвисне

Відома українська телеведуча Катерина Осадча похизувалася новим образом перед шанувальниками та шанувальницями на своїй сторінці в Інстаграмі

Катя Осадча – знаменита українська телеведуча, найбільше відома завдяки телевізійному проєкту “Світське життя” та своїми неординарними аксесуарами. Головна фішка Катерини – нестандартні капелюхи. Окрім, цього, вона – дружина відомого в Україні актора, телеведучого та шоумена Юрія Горбунова. Разом вони виховують дітей та вже не перший рік живуть у щасливому шлюбі.

Катерина Осадча – активна користувачка на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Зірка ділиться з підписниками та підписницями подробицями свого життя – як і тими, що стосуються кар’єри, так і тими, що про її безпосередньо особисте життя.

Телеведуча також відома своїми стильними образами. Усі модниці та модники слідкують за оновленнями Катерини, аби почерпнути звідти натхнення на створення нових луків.

Так, зовсім нещодавно Катерина Осадча поділилася фотографією, на якій похизувалася своїм бездоганним виглядом: зібране волосся, білий одяг та стильний аксесуар – і це навіть не капелюх. Цього разу телезірка зробила акцент на модній сумочці.

На світлині Катерина сидить на сходах уся в білому – білі штани, така ж кофтинка та куртка, підібрана в тон до всього образу.

Артистка доповнила лук золотим ланцюжком, кількома кільцями та добре, дуже акуратно зібраним волоссям.

Катерина зробила акцент на своїй новій сумочці, навіть сфотографувала її окремо, аби похизуватися перед підписниками-модниками та модницями. Аксесуар – із дерева, шкіри та квітів, як написала Осадча.

Світло-рожевий колір дуже вдало вписався в образ телезірки.

До слова, на фотографії Катерина Осадча позує майже без макіяжу, що, до речі, стало неабияким трендом у мережі та світському світі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.