“Я на Голосі сказала, що я піду з проєкту”: Христина Соловій публічно зізналася, чому не любить Тіну Кароль

Знаменита співачка Христина Соловій дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому поділилася думками щодо українського шоу-бізнесу і прокоментувала своє ставлення до Тіни Кароль.

З творчістю Христини Соловій українська аудиторія познайомилася на проєкті “Голос країни”. Дівчина стала підопічною Святослава Вакарчука, і варто відмітити, навіть зараз у її творчості можна помітити вплив фронтмена гурту “Океани Ельзи”.

Христина Соловій нарвалася на ревнощі
Христина Соловій публічно зізналася, чому не любить Тіну Кароль

Христина завжди створювала лише україномовну музику, має лояльну аудиторію і після початку повномасштабної війни в Україні стала рухати свій репертуар у патріотичному напрямку.

Христина Соловій публічно зізналася, чому не любить Тіну Кароль

Тіна Кароль влаштувала фотосесію в пальто
Христина Соловій публічно зізналася, чому не любить Тіну Кароль

Нещодавно артистка дала ексклюзивни коментар у подкасті, в якому обговорила і творчість Тіни Кароль. Христина зізналася, що не тільки не любить репертуар поп-діви, але й нагадала, що свого часу ледь не пішла з проєкту саме через небажання виконувати російськомовний поп.

Так, коли Христина пройшла кастинг та повернула до себе суддів, то заявила, що участь в шоу брати не буде, якщо потрапить до команди поп-діви. Це було досить неочікувано вимога, адже підопічні Тіни перемагали найчастіше.

“Я на “Голосі” сказала, що я піду з проєкту, бо не хочу співати російську попсу. Навіть попри те, що Ані Лорак звалила в рашку і все просто перекреслила, у неї є ці два українськомовні альбоми. У Тіни Кароль я не пам’ятаю жодної пісні, яка б на мене вплинула. Всі її найпопулярніші релізи – це російська музика”, – заявила Христина.

Артистка зізналася, що найбільший вплив на її особистість справили Руслана Лижичко, Ірина Білик та Ані Лорак. Мова йде саме про ранні релізи і творчість дев’яностих та двотисячних . Не дивлячись на зраду та цинічні вислови останньої, Христина визнала, що Кароліна все ж таки має безліч пісень, які стали великим внеском в український шоу-бізнес.

Хоча Святослав Вакарчук також є стовпом популярної української музики, Христина про нього не згадала через те, що мова йшла саме про жінок-виконавців.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.