Українська Герміона Грейнджер: ексдружина Потапа Ірина Горова приміряла чаклунську мантію і шарф

Популярна українська продюсерка, колишня дружина відомого виконавця, продюсера, шоумена Олексія Потапенка Ірина Горова показала шанувальникам модний образ

Ірина Горова –  знаменита українська продюсерка. Горова – співзаснувала продюсерський центр під назвою Mozgi Entertainment. Також, жінка – CEO та генеральна продюсерка групи компаній MOZGI GROUP. Ще жінка відома бізнесвумен.

Окрім цього, Горова – колишня дружина популярного в Україні виконавця, шоумена та продюсера Олексія Потапенка, який, розлучившись із Іриною, зробив пропозицію та одружився на співачці Насті Каменській, із якою вони пропрацювали в дуеті десять років.

Ірина Горова ж дуже відома своїми стильними та незрівнянними образами, якими вона підкорює серця шанувальників та шанувальниць. Цього разу жінка показалася на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм в загадковому образі. На чорно-білій фотографії Ірина Горова позує в чаклунській мантії та шарфі, схожому на аксесуар Герміони.

Жінка підписала світлину так, що це набуло особливого сенсу для підписників та підписниць:

Дитину, що боїться темряви, можна легко пробачити, але дорослі люди, що ховаються від світла, – це справжня драма життя.

Шанувальники та шанувальниці одразу ж підхопили хвилю філософських роздумів та творчого епістолярного потоку Ірини Горової. Одна з коментаторок написала, що її спогади схожі на рентгенівські знімки, а уява ж сама заливає кольори між проблисками світла.

Її життя — безкінечна ніч поряд з молодим місяцем. Її безпосередність тремтлива, неначе капля роси на весняній квітці.

Натхненні шанувальники засипали Ірину Горову та її образ компліментами й відзначили глибинність підпису, який надав посту великого сенсу.

Схожі статті