Дмитро Шевченко з “Холостячки-2” показав, як виглядав у далекому 2015 році: Злата не звернула б уваги

Дмитро Шевченко став учасником другого сезону романтичного реаліті "Холостячка", куди прийшов змагатися за увагу та прихильність Злати Огнєвіч, яка, на жаль, не обрала його у фіналі.

Діма попри свою серйозну, мужню зовнішність, виявився досить ніжним, турботливим та людиною, якій важко проявляти свої почуття. Але шоу трохи змінило це, проте Діма досить сором’язливо поводився поруч з Огнєвіч, оскільки вона дуже сильно йому подобалась. Та їхня історія була цікавою, стриманою й романтичною. Проте, кохання між ними так і не спалахнуло. А от дружба досі існує, попри все, що було на шоу. Також, Злата ходить до Дмитра на тренування з боксу.

Дмитро Шевченко

Після проєкту Дмитро став популярним, тому до нього почало приходити на тренування в рази більше людей, тому чоловік почав розвивати власну сторінку в соціальній мережі instagram, де до сьогоднішнього дня ділиться порадами та історіями щодо спорту та правильного харчування. Спорт для Дмитра – це не тільки спосіб заробітку, це його життя, захоплення, улюблена справа, від якої він отримує величезне задоволення.

Та насправді не завжди Шевченко мав таку гарну форму, як зараз, і це стосується не лише фігури, а ще й зовнішності. Нещодавно Дмитро показав архівне фото з 2015 року. На фотокартці Шевченко виглядає доволі молодим, вже накачаним, але, з його зачіскою щось не так. Він одягнений у персикову майку та сидить з чубчиком, який ну зовсім не пасує Дімі. Але всі ми колись виглядали так, як більше не виглядали б ніколи.

Архівне фото Діми

Вже на “Холостячці” Шевченко мав гарний вигляд та вмів себе подати, певно через це його статура зацікавила режисерів серіалу “Кава з кардамоном”, де чоловік зіграв маленьку роль польського шляхтича. Тож, будь-яка зовнішність людини має право на існування, але варто вчасно зрозуміти, що твоє, а що зовсім ні, та перетворити недолік на перевагу. Шевченко достатньо було змінити зачіску та гардероб і він вже має зовсім інший вигляд.

Схожі статті