ТОП-10 весільних суконь українських зірок, які важко забути: Каменських, Кароль, Лорак, Дорофєєва, Квіткова

Українські знамениті жінки, як і всі дівчата, завжди дуже відповідально підходять до вибору весільної сукні для одного з найважливіших у своєму житті днів

Весілля – це особливий день для кожної родини. У цей день разом збирається вся родина, усі святкують, усі гарно вбрані, та найбільше – молодята, ну а ще більше – наречена. Весілля українських зірок завжди під прицілом об’єктивів фотоапаратів, тому наші популярні жінки ще більш ретельно обирають сукню, у якій вони переходять зі статусу нареченої у статус дружини.

Настя Каменських

Знаменита українська співачка, дружина відомого продюсера Олексія Потапенка, Настя Каменських зізнавалась, що обирала сукню дуже довго, проте зупинилася на стриманому та водночас вишуканому варіанті. Довга біла сукня захопила всіх.

Весільна сукня Каменських
Весільна сукня Каменських

Тіна Кароль

Популярна українська співачка Тіна Кароль виходила заміж за свого продюсера Євгена Огіра у довгій білік сукні без бретельок. У районі грудей блищало золотисте каміння, бантик, а на голові вікиновиця мала грайливу фату.

Весільний образ Тіни Кароль
Весільний образ Тіни Кароль

Ані Лорак

Співачка-зрадниця Ані Лорак, яка продовжує мовчати про війну в Україні, сидячи в росії, виходила заміж за турка-бізнесмена в сукні з глибоким декольте та зі спідницею у вигляді троянд. Жінка мала зібране волосся та фату.

Весільна сукня Ані Лорак
Весільна сукня Ані Лорак

Надя Дорофєєва

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва брала шлюб із Дантесом у стриманій приталеній білій сукні. Нічого незвичайного, проте просто й красиво – довга сукня, відкрите декольте, сріблястий пояс і фата.

Дорофєєва на своєму весіллі
Дорофєєва на своєму весіллі

Даша Квіткова

Даша Квіткова, виходячи заміж за Нікіту Добриніна, обрала довгу білу сукню з прозорими довгими рукавами. Спідниця – середня: і не пишна, і не приталена, із розрізом на нозі. Декольте також відкрите.

Як виходила заміж Квіткова
Як виходила заміж Квіткова

Схожі статті