Ані Лорак на благодійному концерті заспівала про нещасне кохання до Мурата Налчаджиоглу: “Розривається серце”

Знаменита російська співачка Ані Лорак вразила мережу раптовим онлайн-концертом, на якому заспівала про свої почуття. Усі деталі в нашій статті.

Велика кількість фанатів знаменитої російської співачки українського походження Ані Лорак очікували, що після 24 лютого вона запротестує проти війни та обере сторону своєї батьківщини. Але якби не так!

Ані Лорак на благодійному концерті заспівала про нещасне кохання

Виконавиця не змогла набратися сміливості висловитися проти війни, але швидко забрала свою дочку з Підмосков’я та переїхала за кордон. Після цього співачка неодноразово намагалася налагодити концертні тури, однак в російській федерації виступи зірки скасували, а в Європі їх зривали українські активісти.

Ані Лорак на благодійному концерті заспівала про нещасне кохання

Про негаразди у житті Ані говорили і часті візити її дочки Софії до батька, адже раніше вона ніколи подовгу не гостювала у нього. Тим часом Кароліна почала створювати публікації англійською мовою, привертаючи увагу європейської аудиторії, а нещодавно взагалі вирішила дати благодійний онлайн-концерт.

Цікаво, що в ньому прозвучали хіти, якими вона надихнулася під час стосунків та розриву зі своїм колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Як би там не було, але саме особисті романтичні історії часто стають залогом успіху у багатьох виконавців, і Лорак не є виключенням.

Хоча Мурат давно вже вирішив пов’язати своє життя з іншою жінкою, на ім’я Лілія, пісні про почуття до нього досі продовжують лунати.

Нагадуємо, що влітку минулого року Ані Лорак активно підозрювали у тому, що вона оселилася в Туреччині у родичів свого колишнього чоловіка. Втім, дана інформація не була підтверджена, хоча і набула великого розголосу. Зараз же Лорак не приховує, що знаходиться в Іспанії.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.