“Скільки ми сиділи за столом, реготали”: Валюха зі Сватів вразила спогадами про дружбу з Зеленським

Знаменита російська актриса Тетяна Кравченко, яка багато років брала участь у зйомках українського серіалу "Свати" висказалась про свої стосунки з Володимиром Зеленським.

Незважаючи на тривалу роботу в сусідній країні, зароблені гроші та велику кількість друзів-українців велика частина касту серіалу “Свати” здивувала своїх глядачів неприємною правдою: серед колективу виявилося багато підтримуючих путіна.

Наприклад, виконавиця ролі Валюхи Тетяна Кравченко одразу ж виступила у підтримку повномасштабної війни. При цьому знаменитість абсолютно серйозно повторює текст пропаганди, а проти уродженки України Анна Кошмал, з якою колись співпрацювала, обіймалася та підтримувала зв’язок, виступила ледь не одразу і назвала її своїм ворогом. Молоду акторку даний вчинок неприємно вразив.

Валюха зі Сватів вразила спогадами про дружбу з Володимиром Зеленським

Тетяна Кравченко
Валюха зі Сватів вразила спогадами про дружбу з Володимиром Зеленським

Нещодавно жінка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому не тільки розповіла про свої політичні погляди, але й зізналася, що мала дуже теплі стосунки з Володимиром Зеленським.

Дарма, що численні знайомства та дружба ніяк не вплинули хоча б на імовірні сумніви, які гіпотетично могли з’явитися у свідомості артистки. Тетяна Кравченко рішуче висловлюється проти своїх колишніх друзів та колег.

“Володя Зеленський… Хто б міг подумати? На нього вплинули. Скільки ми сиділи за столом із Володею, реготали. І раптом така ненависть. Тепер забороняє в Україні говорити російською мовою, спалює книги… Навіщо? Може, через те, що він президентом став? І що гарного він зробив? Він жодного пункту передвиборчої програми не виконав”, – сказала Тетяна Кравченко в інтерв’ю відомому українофобу Борису Корчевніковому.

Варто відмітити, що не так давно Тетяна потрапила у великий скандал, адже не з’явилася на виставі. Тоді артистку не могли знайти понад декілька днів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.