Катя Пушкарьова з серіалу “Не народись вродливою” вже не та: як змінилась Неллі Уварова за 17 років

У кожного в пам'яті досі зберігся образ Каті Пушкарьової, яка потрапила на роботу у модну компанію "Zimaletto", що виробляла жіночий одяг. Звісно, пригоди дівчини не залишили нікого байдужими, тому багатьох цікавить, як зараз виглядає акторка, що виконала головну роль.

За сюжетом події історії нерівного кохання розгортаються у москві, де всі жінки знають, хто такий Андрій Жданов та його друг Роман Малиновський, але Катя живе у своєму світі, де немає інтриг та зрад. Проте, доля зводить її з головним бабієм столиці в одному офісі та у безвихідній ситуації, де Пушкарьова піддається впливу Жданова через свою закоханість з першого погляду. Але далі обставини склалися так, що цим двом доведеться поглянути один на одного з кардинально іншого боку та забути про всі старі образи й негаразди.

Не народись вродливою

Інакше, як “сіра мишка” Катю назвати неможливо, оскільки вона не знає нічого про моду, не розуміє, що гарно, а що навпаки, не вміє фарбуватися та робити інші зачіски крім косичок. Тому, вона постійно піддавалась злобі свої модних колег і відразу не сподобалась найвпливовішим людям в офісі.

Та згодом все кардинально змінилося і Катя стала справжньою красунею, яка може дати відсіч та стояти на своєму. А фіналом цієї насиченої історії життя, звісно стало весілля головних героїв. Це була одна з улюблених екранізованих картин, яка вклалась у 200 серій.

Як змінилась Пушкарьова

Та після цього пройшло цілих 17 років, і як же тепер виглядає Неллі Уварова, яка зіграла простушку Катю. За цей період артистка встигла приміряти на себе різні іміджі, починаючи зі стрижки налисо і закінчуючи подовженим трендовим каре, яке вона зробила зовсім нещодавно. Неллі Уварова, яка зі скромної секретарки перетворилася на яскраву блондинку, поки що не розсекречує, що саме змусило її перетворитися у блондинку, але подейкують, що це через роль у новому серіалі.

Неллі Уварова зараз

Тож, тепер Неллі зовсім не нагадує “сіру мишку” з легендарного серіалу “Не народись вродливою”, який у свій час побив всі рейтинги та приніс акторам славу та визнання.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".