Ксенія Мішина демонстративно відмовилась від смакування подарованого печива: оце так сила волі

Ксенія Мішина відома українська актриса, яка повністю віддається своїй роботі та своєму здоров'ю. Жінка ретельно стежить за собою та дисциплінує себе настільки, наскільки це можливо.

Зовнішнім виглядом Мішиної багато хто захоплюється по-справжньому, оскільки вона й від природи досить струнка, але жінка ще й дуже багато в себе вкладає. По-перше, Ксенія вважає, що якби не спорт, то такої форми у неї б не було, По-друге, актриса вважає, що правильне харчування та відсутність шкідливих звичок, також є запорука гарного вигляду.

Ксенія Мішина

Останні кілька місяців Ксенія дуже відверто розповідає про свій спосіб життя, це можна побачити у сторіс instagram як вона займається спортом у залі, йогою, медитаціями, відвідує басейн, та, звісно, правильний раціон харчування. Наприклад, днями Мішина виклала свій сніданок, і там все тільки правильне та не калорійне. Тому, звісно, що зайвої ваги вона точно не набирає.

Також, Ксенія взагалі не п’є міцні напої, а це теж калорії, і до речі не малі. А ще, зазвичай, алкоголь це проблеми зі шкірою. А за цим Мішина також стежить. Ксенія відвідує косметолога та має гарний домашній догляд за шкірою. Тому, багато молодих дівчат та жінок прислухаються до порад Мішиної щодо харчування та догляду за собою.

Так, днями Мішина потрапила на червону доріжку прем’єрного “Fair Trade2”, де вона отримала у подарунок коробочку зі смачним печивом, яке актриса просто роздала тим, хто її оточував, а сама навіть не спробувала, бо такого вона не їсть, адже дотримується раціону.

“А потім подарували печиво, дуже смачне, як мені сказали. Але я не піддалась” – написала Мішина.

Реакція Мішиної на печиво

Тож, Ксенія дуже відповідальна у плані харчування та спорту. Тому, навіть шматочок печива вона собі дозволити не змогла.

Схожі статті