Чоловік не зрадіє – Оля Цибульська розповіла, як її кинули на 5 тисяч гривень: “От же ж аферисти”

Оля Цибульська щоразу доводить, що на її сторінці точно можна знайти гарний настрій та відвертість, оскільки жінка часто знімає відео, де жартує сама з себе, або розігрує життєві ситуації. Проте іноді артистка виходить і з серйозними ситуаціями до аудиторії.

Цибульська дуже цікава та ексцентрична особистість. Там, де є Оля, завжди є шум та велика доза позитивної енергетики. Саме через ці якості її дуже люблять колеги та глядачі. З такою жінкою точно не сумно жити, адже ніколи не знаєш, чого від неї чекати тут і зараз. Проте це гарна людська якість, бо дуже мало зараз позитивних людей, які знають, що з гумором жити набагато легше та приємніше.

Оля Цибульська

Раніше у профілі Олі не було смішних відео, але з того моменту як в instagram з’явилась функція рілс-відео, то співачка вирішила протестувати її наповну, тому, дуже часто у стрічці можна побачити, як Цибульська відіграє різноманітні ситуації. І найцікавіше те, що вони всі життєві. Тому під кожним новим роликом завжди багато приємних для артистки коментарів.

Та останнє відео набрало дуже багато переглядів та коментарів, адже, певно хоч раз у житті кожна жінка так вчиняла зі своїм чоловіком. Оля розповіла на що вона витратила 5 тисяч гривень та як її розвели. Але цей контент не можна сприймати серйозно, адже це черговий жарт та перевірка на уважність.

Річ в тому, що на початку ролика Оля каже що її кинули на 5 тисяч гривень, а далі зізнається, що хотіла замовити на ці гроші годинник чоловікові, але їй прийшла косметика.

Тож, це все жарт для різноманітності контенту, проте відео набрало багато переглядів та коментарів, де жінки зізнаються, що робили з грошима чоловіка теж саме, і замість подарунка йому, купували щось дороге собі дається, це нормальна практика у шлюбі, купити щось новеньке та залишити чоловіка без презенту.

Схожі статті