Лілія Ребрик розповіла, що її 10-річна донька Діана від Андрія Дикого вже заробляє: “У неї було 55 змін”

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла про роботу своєї старшої дочки Діани. Усі деталі в нашій статті.

Старша дочка знаменитої української телеведучої та акторки Лілії Ребрик Діана успадкувала не тільки мамину вроду. Маленька красуня вже давно будує акторську кар’єру і встигла засвітитися на екрані не один раз.

Дівчинка подає великі надії, і нещодавно Лілія Ребрик розповіла в ексклюзивному інтерв’ю для Аліни Доротюк, як Діана справляється з роботою, популярністю та чи бачить себе акторкою в майбутньому.

Лілія Ребрик розповіла, що її 10-річна донька Діана вже заробляє

Лілія Ребрик показала, як відсвяткувала перший ювілей дочки
Лілія Ребрик розповіла, що її 10-річна донька Діана вже заробляє

Лілія Ребрик не назвала розмір гонорарів своєї дочки. Але дала зрозуміти, що вони менші, ніж у дорослих акторів, через маленьку тривалість змін, а потім розповіла, що її спадкоємиці вдалося купити на ці гроші.

“В мене Діана знімалася. Вона також знає, що таке заробіток. Знає, як непросто це заробляти. З 5 рочків вона знімається і при тому, що в неї були головні ролі. При тому, що ми ще й жартували, коли я була при надії Діана і сама їздила на зйомки. Її забирав водій, вона приїздила, знімалася. І вона знає ціну грошей. Тому що коли вона почала зніматися, я їй пояснила, що Діан, ти розумієш, це має вигляд такої райдужної картинки. Що це не просто так дається, це ж нам здається, коли ми мріємо стати акторами, що там одні червоні доріжки лише. Воно того не вартує. В неї десь було змін 55 у проєкті “Серце матері”. Вона купила собі велосипед. Потім вона збирала собі на телефон”, — зізналася Ребрик.

Також акторка поділилася, що Діані прекрасно вдається перевтілюватися у своїх героїв, тож вона має прекрасні перспективи у шоу-бізнесі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.