Оля Полякова в плащі та золотих ботфортах до вух грандіозно готується до 8 березня: королева всіх жінок

Епатажна та яскрава "Королева ночі" Оля Полякова поділилася приємною новиною для всіх прихильників. Що встигла анонсувати зірка? Дізнавайтеся в нашій статті.

Сучасна та енергійна, красива та впевнена в собі співачка Оля Полякова поділилася хорошою новиною з її фанатами. На своїй сторінці в Instagram зірка анонсувала дату повернення на сцену.

Як зазначила сама Оля – її концерт відбудеться вже зовсім скоро на свято 8 березня. Також Полякова у відео, яке опублікувала натякнула, що дуже скучила за такою атмосферою, яка панує у неї на виступах.

“Боже, коли це повернеться? А скоро!!! 8 березня Парковий! Київ! Чекаю!!”, – пише Оля Полякова.

Оля Полякова в своєму Instagram
Оля Полякова в своєму Instagram

Зазначимо, що у відео зірка постала у вишуканому золотистому вбранні з плащем та високими ботфортами. Оля завжди любить виділятися, а тому не боїться епатажності та відкритих образів, що майстерно підкреслюють її гарні та довгі ноги.

Згадаємо, що пару років тому Оля Полякова обожнювала носити кокошники. Це була її фішка, яка асоціювалася тільки з цією співачкою українського шоу-бізнесу.

Яких тільки в її арсеналі не було. Під кожне плаття, костюм співачка ретельно підбирала головний убір, який личив їй та її вбранню на концерт та світські заходи.

Нагадаємо, що не меншу роль в популярності Полякової зіграла її перемога у 2010 році в другому сезоні “Народна зірка” на телеканалі “Україна”. Тоді вона брала участь не сама, а спільно з Сергієм Лобом.

Зараз зірка активно продовжує працювати. На днях випустила новий трек спільно з Анрі Джохадзе “Чарівні очі”. Також продовжує зніматися з Машею Єфросиніною в їх спільному проєкті “Дорослі дівчата”.

Що ж, чекаємо, чим надалі буде дивувати суперблондинка Оля Полякова.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".