Відсутність вихідних та відпочинку: Світлана Лобода поскаржилася, як напружено працює останнім часом

Співачка Світлана Лобода відверто поділилася, що весь час активно працювала, аби здивувати прихильників новими хітами та концертами. Які міста можуть чекати на зірку вже скоро? Розкажемо просто зараз.

Так, на своїй сторінці в Instagram співачка поділилася новим дописом, де розповіла, що останні місяці активно працювала без вихідних:

“Сьогодні перший вихідний за останні пару місяців. Стараюся розслабитися, хоч і зовсім не вмію цього робити”, – пише зірка.

Не менш важливою новиною – є концерти співачки, які заплановані в різних містах та країнах світу таких, як: Германія, Ізраїль, Баку. Зараз зірка збирається активно працювати. В планах монтаж кліпу, фінальний етап здачі альбому. Світлана Лобода зазначає, що на нас чекає щось дуже особливе та цікаве:

“Нас вже давно чекає тур по Германії, Ізраїль, Баку. А поки – монтаж кліпу та фінальна здача альбому. Аби ви знали, як я хочу ним поділитися. Так що запасаємось терпінням і працюємо!”, – ділиться з підписниками Світлана.

Нагадаємо, що справжню популярність співачка відчула після виходу кліпу на пісню “Жить легко” у 2010 році. Лобода постає в образі товстушки, якою вона стала після програшу на щорічному співочому конкурсі “Євробачення”.

Також до початку сольної кар’єри була в складі гуртів “ВІА Гра” та “Капучино”. Пробивала собі шлях в українському шоу-бізнесі й таким відомим шоу на Новому каналі, як “Шоуманія”, де була в ролі ведучої.

Така запальна, енергійна та яскрава білявка відразу закохала в себе всю публіку, а тому зараз збирає величезні стадіони на своїх концертах. Її кліпи завжди набирають мільйони переглядів на YouTube та потрапляють в рекомендації.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.