Колишня падчерка Ксенії Мішиної стала блондинкою: переможець “Холостячки” Еллерт показав свою доньку Елю

Олександр Еллерт став відомим завдяки шоу "Холостячка", де боровся за прихильність української акторки Ксенії Мішиної, під стандарти якої, він взагалі не підходив. Проте став переможцем та обранцем жінки.

Пара відразу ж після проєкту почала жити разом, і, звісно, зі своїми дітьми, оскільки Ксенія сама виховує сина Платона, а Саша доньку Елю. Тож, жити вони почали відразу як велика та дружня родина. Діти швидко знайшли спільну мову попри вік. Родиною вони літали на відпочинок і гарно провели час. Але деякі побутові питання не давали змоги Еллерту та Мішиній побудувати міцні та гармонійні стосунки, оскільки вони дивляться на світ по-різному.

Тому, згодом пара таки розійшлась, навіть попри гарний контакт між дітьми. Невідомо, чи спілкуються вони з дітьми один одного, проте між собою Саша та Ксенія розірвали всі зв’язки. Навіть спроба Еллерта налагодити стосунки під час війни не була успішною.

Тож, нині Олександр  знаходиться у США, за що й отримує досі великий хейт на свою адресу. Проте зараз кожен сам за себе, тому, це все безглуздо. Та насамперед Еллерт думає про свою дитину, якій безпечніше за кордоном, ніж в Україні.

Саша часто демонструє Елю у сторіс та профілі instagram, і днями він показав фото відеодзвінка, де Еля стала блондинкою. Дівчині добре з таким кольором волосся. Але Еля любить експериментувати з кольорами, дівчинка була рожева, червона, шатенка, а тепер стала блондинкою. Це, певно просто пошук себе, оскільки нині їй 15 років, а це досить складний вік для дітей, тому, краще фарбувати волосся в різні кольори, ніж робити щось незрозуміле.

Але судячи з історій Саші, Еля досить спокійна дитина, та він для неї не тільки тато, а ще й гарний друг, якому вона може все довірити та порадитися з ним.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.