Шуби більше не в моді? Знаменитості показали, який верхній одяг носити в морози: Тарабарова, Осадча та Ребрик

Шуби – це один із найтепліших варіантів верхнього одягу для аж дуже мінусової температури надворі, проте чи модно це, розповіли стилісти наших зірок.

Українські знаменитості – це такі ж люди, як і ми з вами. Вони теж люблять гарно вдягнутися, проте не забувають про тепло. Нині прийшли такі сильні морози, які, здавалося б, не дають розігнатися всім модникам зі стильними луками. Найбільш популярним варіантом верхнього одягу на мінусову температуру на вулиці залишаються шуби. Проте чи залишилися вони ще в моді розповіли наші зірки на уроках стилю – показавши на власному прикладі, що носять українські знаменитості.

Катерина Осадча

Знаменита українська телеведуча відома своїм беззаперечним стилем та модним вбранням. Жінка постійно з’являється перед шанувальниками та шанувальницями у вишуканому одязі, а всі компоненти луків підібрані, як із голочки. Ось так і з верхнім одягом: популярна в Україні телеведуча переважно обирає теплі пальта. Так, жінка вже не один раз з’являлася у своєму Інстаграмі у стильному сірому пальто.

Катерина Осадча
Катерина Осадча

Лілія Ребрик

Популярна українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик теж часто радує своїх шанувальників та шанувальниць крутими фотографіями на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Жінка часто ділиться світлинами, на яких вона позує в модних вбраннях. Взимку так само фанати та фанатки творчості Ребрик могли побачити, що вона радить одягати в морози. Жінка найчастіше обирає в холодну погоду пуховик. Лілія Ребрик часто показує улюблений світлий теплий пуховичок, який дуже пасує телеведучій.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Світлана Тарабарова

Популярна українська співачка Світлана Тарабарова славна своїм яскравим образом. Жінка часто зізнавалась, як сильно любить білий колір. Його намагає додавати у всі свої модні образи, якими вона ділиться так само на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Коли надворі сніжна погода, Світлана Тарабарова вдягає коротку, але дуже теплу куртку світлого кольору.

Світлана Тарабарова
Світлана Тарабарова

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".