У гості до зірок: де живуть Ірина Білик, Тіна Кароль і Оля Полякова та як виглядають їхні будинки

Українські зірки дуже відверті зі своїми шанувальниками та шанувальницями, саме тому вони абсолютно не приховують, де та в яких будинках вони живуть.

Українські знаменитості завдяки своєму таланту, харизмі та відкритості мають дуже багато прихильників та прихильниць. Звісно, що шанувальників і шанувальниць цікавить усе, що пов’язане з їхніми кумирами: і талант, і кар’єра, і хобі, і сім’я, і особисте життя, і побут. І ось тут якраз проблем немає, адже наші зірки є дуже щирими зі своїми фанами, тому вони нічого не приховують від них. Де живуть улюбленці публіки – далі в матеріалі.

Ірина Білик

Українська знаменита співачка має елітну квартиру у столиці. Окрім цього, жінка ще й часто буває в заміському будинку за Києвом, у селі Березівка – там Ірина Білик має одноповерховий маєток. Відомо, що заміський будиночок оснащений екологічними технологіями – по всьому даху власності Ірини Білик розташовані сонячні батерії. Також фани Білик могли побачити велике просторе подвір’я навколо будинку.

Будинок Ірини Білик
Будинок Ірини Білик

Тіна Кароль

Популярна українська співачка ніколи не приховувала свого красивого дому, вона туди і впускала журналістів, проводила екскурсію та частувала домашніми стравами. Тіна Кароль живе в Зазим’ї, що за Києвом. Відомо, що співачка має в хаті спортивну залу, а також кімнатку, де зберігаються подарунки від шанувальників та шанувальниць.

Спортзала у будинку Кароль
Спортзала у будинку Кароль

Ольга Полякова

Популярна українська виконавиця багатьох відомих пісень Ольга Полякова часто з’являється у сторіс чи в публікаціях на власній сторінці в Інстаграмі зі свого будинку. Зірка Оля Полякова має заміський будинок неподалік затопленої Гусинської церкви, біля Дніпра. Він виконаний повністю із дерева. Там є домашній кінотеатр, гостьове крило зі спальнями та терасою.

На території зірка має город, теплицю, ферму, басейн, спортзал та баню. Крім того, у Полякової є квартира в самому центрі Києва.

Будинок Олі Полякової
Будинок Олі Полякової

Схожі статті