Зрадниця всієї України: де зараз перебуває екс-ведуча телеканалу СТБ Оксана Марченко і чим займається

Екс-ведуча телеканалу СТБ Оксана Марченко вважається зрадницею та більше не проживає на території України. Що відомо про її життя зараз? Всі деталі дізнавайтеся в нашій статті.

Колишня українська телеведуча, дружина проросійського олігарха Віктора Медведчука зараз проживає не в Україні. 18 лютого 2022 року вона покинула територію країни та втекла до Білорусі.

19 лютого 2021 року Володимир Зеленський запровадив санкції щодо зірки, її сім’ї, що передбачають блокування всіх її активів строком на три роки.

Весь цей час екс-зірка СТБ старалася не показуватися на людях та мовчати. Проте знову всі змогли побачити Марченко, коли заарештували Віктора Медведчука. Дружина записала особисте звернення до Володимира Зеленського, де вимагала негайно звільнити її чоловіка та запевняла, що він не порушив жодних законів. Така поведінка жінки ще більше накликала гнів всіх українців.

Також на прес-конференції в Москві телеведуча відверто здивувала своїм виглядом та попросила не знімати її обличчя. Навіть ходили плітки, що сиділа не справжня Оксана Марченко.

Оксана Марченко на прес-конференції

Поговорюють, що й пластичних операцій там теж достатньо, адже в теперішньому обліку її дійсно важко впізнати. Всі її знали усміхнену, симпатичну, добру жінку, яка підтримувала всіх учасників на співочому шоу “Х-фактор”.

Оксана Марченко екс-ведуча Х-фактор на СТБ

Зрадниця України запевняє, що не тікала до Білорусі, а їхала на інтерв’ю з пропагандистом Миколою Басковим. А в Москві перебуває, бо мешкає її рідна сестра. Цікавим фактом було й те, що на конференції були тільки російські журналісти та один турецький.

Чим займається зараз колишня зірка СТБ – невідомо. Проте українці впевнені, що вона не вартує нашої уваги, а свій вибір жінка давно зробила.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.