Мокрі пахви Каменських, надвисока сукня Лорак і випираючі “горошини” Ксенії Мішиної: конфузи дів шоу-бізнесу

Шоу-бізнес може похизуватися не тільки розкішними виходами в світ, неймовірними нарядами та гучними скандалами, але й конфузами, які також варті уваги.

Настя Каменських

Конфузи дів українського шоу-бізнесу

Чим довше зірки знаходяться в шоу-бізнесі, тим більша в них колекція конфузів. І варто відмітити, що цей список поповнюється набагато швидше, коли артисти користуються неймовірною популярністю серед глядачів, які уважно стежать.

Свого часу і Настя Каменських потрапила у той приємний казус: співачку сфотографували у той момент, коли було помітно спекотно. Особливо помітно на майці зірки.

Тіна Кароль

Конфузи дів українського шоу-бізнесу

Творчість у поєднанні з яскравою зовнішністю принесла Тіні Кароль велику кількість шанувальників та фан-клубів. А вони в свою чергу помічають абсолютно все, навіть брудні ноги артистки.

Конфузи дів українського шоу-бізнесу

Однак, це не єдиний фіаско поп-діва, яке увійде в нашу підбірку, адже декілька років тому Тіна Кароль ледь не довела старого, який був настільки вражений, що співачка перед ним на колінах, що ледь встояв на ногах.

Ксенія Мішина

Конфузи дів українського шоу-бізнесу

Ксенія Мішина неодноразово була розкритикована користувачами мережі за свої фотографії у купальниках. Красуня обожнює показувати свою фігуру та ідеальну шкіру. І що для когось конфуз, для інших — естетичне задоволення. Буквально нещодавно Мішина, наприклад проігнорувала той факт, що її майка майже нічого не прикриває.

Ані Лорак

Конфузи дів українського шоу-бізнесу

Для Ані Лорак невдалий вибір сценічної сукні — звична справа, але одного разу артистка вийшла на сцену у наряді, який майже додавав їй рухатися. Виглядало це дуже дивно.

Оля Полякова

Оля Полякова зізналася, що бере з чоловіком різні номери у готелі
Конфузи дів українського шоу-бізнесу

З Олею поліковою сталася вельми неприємна ситуація, і всьому провиною неправильний вибір сукні. Так, обраний наряд зповз з співачки прямо на сцені, тож глядачі побачили, чим нагородила її матінка-природа.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".