Трендові пальта на весну 2023: урок стилю від модниць Каті Осадчої, Ольги Фреймут та Каті Репяхової

Українські знаменитості – справжні ікони стилю для їхніх шанувальників та шанувальниць. Зірки вміють модно вдягатися й радо діляться цим зі своїми фанатами й фанатками.

Українські зірки – надзвичайно талановиті. Окрім свого хисту, завдяки якому вони стали відомими, вони ще й прекрасно вміють поєднувати одяг, створюючи модні образи та задаючи тренди на цілі сезони. Ось так уже скоро настане потепління, адже за тиждень – весна. Наші знаменитості радо поділилися своїми вміннями підбирати верхній одяг та показали, які пальта будуть модні навесні 2023.

Катерина Осадча

Знаменита українська телеведуча, епатажна Катерина Осадча останнім часом не один раз з’являлася перед шанувальниками та шанувальницями у стильному сірому пальті довжиною майже до підлоги. Жінка показувалася у красивому верхньому одязі і на фотографіях, і на відео у власних соціальних мережах. Видно, це пальто – найулюбленіше в гардеробі Катерини Осадчої, і телеведуча при теплій погоді не втрачає нагоди його вдягнути.

Катерина Осадча
Катерина Осадча

Ольга Фреймут

Ольга Фреймут не часто публікує фотографії в соціальній мережі Інстаграм, проте якось вона показувалася в модному темно-сірому-синюватому пальті з чорними гудзиками.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Катя Репяхова

Знаменита дружина популярного в Україні співака Віктора Павліка Катерина Репяхова часто показується шанувальникам та шанувальницям у стильних образах. Жінка активно веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм, там вона показує своє зіркове життя. Ось недавно Катерина Репяхова з’явилася перед прихильницями та прихильниками в модному образі – біла футболка, сірий костюм та темно-сіре весняне пальто. Фоловери одразу оцінили такий стильний лук – і написали в коментарях про своє захоплення смаком Катерини Репяхової-Павлік.

Катя Репяхова
Катя Репяхова

Схожі статті