“Чекала ранку, щоб дізнатися, що вагітна”: Лілія Ребрик вразила новиною, яка підтвердилася 24 лютого 2022 року

Лілія Ребрик – популярна телеведуча, акторка театру та кіно поділилася складними історіями жінок про 24 лютого. Деякі з них доводять, що наш народ незламний і ладний пережити найскладніші моменти із життя. Детальніше читайте в нашій статті.

Так, на своїй сторінці в Instagram Лілія поділилася історіями українських жінок в той злощасний для всіх день. Український народ не раз доводив, що він незламний і навіть в найтемніші часи, ми знаходили привід для радості.

Перша історія, якою поділилася ведуча була від підписниці, яка дізналася, що вагітна саме 24 лютого:

“Взагалі не було думок про повномасштабну війну!!! Просто працювала і чекала ранку 24 лютого, щоб дізнатися, що вагітна. Не так я хотіла дізнатися про цю довгоочікувану вагітність”, – поділилася одна із жінок.

Сторіз Лілії Ребрик
Сторіз Лілії Ребрик

Таких відповідей в сторіз Ребрик було дуже багато. Хтось в цей день святкував день народження, хтось працював в офісі, деякі продовжували жити своїм буденним, нормальним життям, яке повністю перевернулося з ніг на голову після перших почутих вибухів.

Ось ще декілька історій від підписників Лілії Ребрик:

“У мене день народження було 23 лютого(мені 55) та ми вирішили святкувати на вихідні. А вранці проклятуща війна. Коли буде перемога, я пообіцяла святкувати 55 за кожен рік війни. Сподіваюсь вона скоро закінчиться”.

“Я була впевнена, що нічого не буде. Приблизно 0 5:30 годині відчула перше відчуття страху та власної безпорадності. Важкий день в один рік, тяжкий, болісний, сповнений сліз”.

Історії інших жінок 24 лютого
Історії інших жінок 24 лютого

Ненависть, печаль, горе та невимовний біль – важко уявити через, що змогли пройти ще українці в цій війні. Не менш ранять душу ось такі реалії з теперішнього життя:

“Подзвонила своїй Іринці, моїй сестрі… Говорить: “У нас бомблять аеродром”… Плачемо, всі розгублені… А в кінці мою Іринку вбили рашисти за два дні до її народження… Такий був біль, втратила пам’ять, той день не пам’ятаю. А я так хочу почути її….. Обійняти”.

Ще одна важка історія від підписниці Лілії Ребрик
Ще одна важка історія від підписниці Лілії Ребрик

Таких тяжких історій, на жаль, безліч. Те, що проживає зараз кожен з нас, ніяк не описати словами. росія хоче вкрасти у нас все: рідних, радість, навіть світло. Проте кожного дня ми доводимо, що український народ не здасться ніколи.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.