Соломія Вітвіцька зізналася, що в неї є син і вперше показала хлопчика публічно: батько — не екс-чоловік

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька вперше показала свого хрещеного сина, який зустрів зірку у Польщі. Усі деталі в нашій статті.

Прекрасна ведуча “Телевізійної служби новин” Соломія Вітвіцька до сьогодні жодного разу не ставала матір’ю. Принаймні з фізіологічної точки зору.

Так, теледіва була заміжнею. Чоловіком Соломії став режисер Влад Кочатков, але після 8 років стосунків пара прийняла рішення, що їхні дороги мають розійтися.

Соломія Вітвіцька і Влад Кочатков
Соломія Вітвіцька зізналася, що в неї є хрещений син

У цьому шлюбі пара так і не завела дітей. Спільне майно зірки розділили навпіл, і, варто відмітити, що після розриву залишилися хорошими друзями.

Влад неодноразово підтримував телеведучу під час повномасштабної війни в Україні, волонтерив з нею, в також дарував їй квіти та зустрічав в аеропорту до вторгнення.

Соломія Вітвіцька зізналася, що в неї є хрещений син

Але варто відмітити, що у такий непростий час Соломію також оточували вірні подруги, яких в неї доволі багато. І, звісно, велика кількість друзів приводить до того, що рано чи пізно з’являються їхні діти, які тісно входять у наше життя. Мова йде про той зв’язок, який утворюється на небесах.

Нещодавно Соломія Вітвіцька повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що хоча в неї немає рідного сина, але є хрещений. Хлопчика звуть Северин, і разом з мамою він перебував на момент зустрічі з телеведучою, яку вона і показала на своєму акаунті, в Польщі. Дитина дуже засоромилася, але прийнялася обіймати хрещену маму.

Соломія Вітвіцька зізналася, що в неї є хрещений син

Варто відзначити, що це не єдиний малюк, якого похрестила Соломія. Наприклад, у телеведучої є хороша подруга Світлана Тарабарова, яка також вирішила зв’язати своє життя з Вітвіцькою міцніше, а тому запропонувала їй стати кумою.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.