“Дочка Луїза”: молода дружина Віктора Павліка після чуток про вагітність показала крихітну дівчинку в пелюшках

Відома українська блогерка та дружина музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова сколихнула мережу розповіддю про ще одну цікаву родину. Усі деталі в нашій статті.

Дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина вже декілька років активно розвиває власний блог. За життям дівчини слідкують десятки тисяч підписників. Звісно, на акаунті Репяхова не тільки розповідає про особисте життя, досвід материнства, власний бізнес, але й використовує його для заробітку. Зокрема час від часу блогерка рекламує як комерційні сторінки, так і чужі блоги.

Молода дружина Віктора Павліка показала новонароджену дівчинку

Катерина запевняє, що не рекламує товар, в якому не впевнена та не пропонує підписатися на людей, за якими сама не слідкує. Наприклад, нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилися кадри з колегою Репяхової. Щоб привернути увагу до діяльності іншої блогерки Катя показала її донечку Луїзу, яка з’явилася на світ минулого року.

Молода дружина Віктора Павліка показала новонароджену дівчинку

“Ірочка, я вас щиро вітаю з першим днем народження Луїзочки. Яке ви їй влаштували свято! Я знаю по собі, яке це щастя — перший день народження дитини. Тому я вас щиро-щиро вітаю!”

Згодом героїня нашої статті повернулася до своїх підписників з додатковою інформацією про людину, якій присвятила сторіз.

Зокрема дружина Віктора Павліка заявила, що її колега Ірина — дуже світла та добра людина, а її контент наповнений естетикою. Також Катя додала, що блогерка має неймовірно красиву квартиру, а також в неї є “дочка Луїза, яка сьогодні іменинниця, просто не може не закохати в себе”.

Нагадуємо, що наприкінці лютого Віктор Павлік разом зі своєю дружиною та маленьким сином опинився на відпочинку в Буковелі, і саме звідки Катерина публікує свої відео.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".