Боб-каре з чубчиком, високий хвіст та звичні кудряшки: як змінювався образ Насті Каменських за роки на сцені

Настя Каменських – популярна українська співачка. Отримала своє місце у світі шоу-бізнесу завдяки дуету "Потап і Настя". Її образи та зачіски завжди дивували публіку. Про стиль та зміни Каменських за всі роки на сцені й буде йти мова.

Майбутня зірка народилася в Києві. Ще із самого малечку захоплювалася музикою, танцями й розуміла, що хоче стати артисткою. 2006 рік став для Каменських доленосним. Вона отримала шанс бути учасницею гурту “Потап і Настя”, який приніс їй неабияке визнання та армію прихильників. У 2017 році дует припинив своє існування.

Зараз вона є сольною виконавицею, яка виступає під псевдонімом NK. ЇЇ пісні звучать не тільки на території України, а й за кордоном. Згадаємо всі образи та зачіски зірки, які дуже запам’яталися публіці.

На початку свого співочого шляху, Настя мала свій шарм у вигляді пишної укладки волосся з кучерями та великих форм. Ходили чутки, що співачка вагітна, проте вона просто погладшала.

Настя Каменських з пишною зачіскою та формами

Такі коментарі дуже засмучували Каменських. Вона серйозно зайнялася своєю фігурою, почала правильно харчуватися й скинула цілих 20 кілограмів. Такий оновлений образ дуже сподобався шанувальникам. Вона отримувала нескінченну похвалу та захват. Й цього стало замало, тому до нового тіла – нова зачіска боб-каре з чубчиком.

Настя Каменських з новою зачіскою боб-каре з чубчиком

Постійні експерименти Насті Каменських із зовнішнім виглядом та зачісками не закінчилися. Публіці настільки сподобалося рівне та розкішне волосся співачки, що нерідко вона з’являлася на своїх виступах з високим, довгим, прямим хвостом, чим викликала тільки захоплення у фанів.

Настя Каменських з високим хвостом

Зараз жінка Потапа постає в різних образах під настрій та тип заходів, де виступає. Нещодавно поділилася новим дописом у своєму Instagram зі звичною для себе зачіскою – пишними кучерями.

Зазначимо, що Насті Каменських все до обличчя, адже вона вміє правильно доглядати за своїм волоссям та робити гарне укладання.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.