Ані Лорак вийшла на червону доріжку з російським актором із серіалу “Кухня” Марком Богатирьовим: “Поруч”

Ані Лорак відома співачка, яка має українське коріння, але обрала для розвитку іншу країну, хоча свою славу та популярність Кароліна отримала саме завдяки українському продюсеру та глядачу.

Вже багато років артистка не виступала на українській сцені, але до певного моменту більша кількість прихильників таки цікавилась її творчістю. Адже пісні Кароліна не припинила випускати і їздити на концерти також. Жінці було дуже зручно працювати у московській тусовці, бо там у неї є друзі – Сергій Лазарєв та Філіп Кіркоров, які, власне й перетягнули Лорак на сторону російського шоу-бізнесу.

Ані Лорак

Насправді популярність Артистки не знизилась, навіть крізь всі останні події. Про дівчину завжди багато говорили й зараз ще більше, оскільки тепер вона не просто українська співачка у рф, а ще й зрадниця власного народу, бо коли почалась повномасштабна війна, Лорак обрала мовчати, щоб не втратити все, що у неї є.

Та здається це жодним чином не впливає на життя та існування Кароліни. Вона відпочиває, працює та навіть будує свою нове особисте життя. Нещодавно артистка зізналась у коханні чоловікові, який також є іноземцем, як і перший чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу, який не підтримує Ані в її виборі.

Тож, співачка тривалий час мовчала, а потім намагалась якось завоювати довіру українців своїм приїздом на батьківщину, але це було лише на тиждень, бо згодом Лорак поїхала на зйомки новорічних концертів у росію. Тож, життя її зупинилось саме там.

Та днями Ані дуже здивувала своїх підписників новим відео, де вона стоїть на червоній доріжці з зіркою серіалу “Кухня” Марком Богатирьовим. Виявляється, що Лорак тепер ще й російська актриса. Вона разом з Марком зіграла закохану пару у фільмі під назвою “Поруч, але не разом”. Що це за картина, поки невідомо, адже прем’єра ще не відбулась.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.