Як зірка “Величного століття” Мер’єм Узерлі виглядяє без макіяжу та зачіски: на красуню Хюррем Султан зовсім не схожа

Мер'єм Узерлі не втомлюється викладати світлини без макіяжу. Зірка зважилася на такий крок після того, як її звинуватили у надмірній кількості уколів краси.

Зірка популярного турецького серіалу “Величне століття” Мер’єм Узерлі наважилася показати природню красу. Після популярності, яку принесла їй роль Хюррем Султан акторка занадто захопилася уколами краси.

Прихильники зірки розкритикували її за такий вчинок і зірка припинила це робити, відкривши свою справжню красу.

Крім того турецька акторка перестала майже повністю користуватися косметикою, чим теж порадувала шанувальників. Вийнятками залишилися лише фотосесії та зйомки у фільмах.

Фанати оцінили такий крок улюбленої акторки і зазначили, що без косметики вона має набагато кращий і молодший вигляд. А дехто з прихильників порівняв Мер’єм Узерлі з підлітком. Ймовірно через такий вигляд акторка і захопилася використанням косметики та уколами краси.

До того ж на щоках Мер’єм Узерлі можна побачити природний рум’янець, а шкіра без макіяжу виглядає просто чудово.

Зараз Мер’єм Узерлі готується стати мамою вдруге і проводить багато часу зі старшою донькою від попередніх стосунків Ларою.

Прихильникам сподобалися природні світлини Мер’єм Узерлі, про що свідчить велика кількість вподобайок та схвальних коментарів пад знімками.

Цікавий стан теж вплинув на рішення акторки відмовитися від використання декоративної косметики.

Таке рішення Мер’єм Узерлі стосується не лише повсякденного життя, а й фотосесій. На одній з останніх серій знімків зірка “Величного століття” позує фактично без макіяжу, дозволивши собі лише трохи підкреслити очі тушшю.

Прихильники у захваті від нового образу зірки, про що не втомлюються писати у коментарях. Вони відзначають, що зірка має чудовий вигляд навіть без косметики.

Схожі статті