Сергій Танчинець відверто розповів, навіщо пішов у “Танці з зірками”: “Туди йдуть попіаритися”

Співак Сергій Танчинець розповів вражаючі речі про найбільший танцювальний проект.

Лідер гурту “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ” Сергій Танчинець, який брав участь у “Танцях з зірками” і дійшов до фіналу розповів про мотиви зірок йти на проект.

Сергій Танчинець зізнався, що погодився на участь у “Танцях з зірками” не відразу, адже тоді у гурту були заплановані концерти у рамках туру на підтримку альбому “Мільярди”. Загалом вони мали відіграти 140 концертів, але відіграли лише половину через карантин. І, розуміючи, що давати концерти немає можливості, фронтмен “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ” погодився на участь у проекті.

Сергій Танчинець на проекті "Танці з зірками"
Сергій Танчинець на проекті “Танці з зірками”

Другим моментом, коли лідер гурту сумнівався, було те, що він рок-музикант і не розумів як він взагалі танцюватиме. Проте отримавши перші результати, у співака прокинувся азарт і йому захотілося стати переможцем в першу чергу для себе. І, як вважає Сергій Танчинець, йому це вдалося.

Співак розповів, що на “Танцях” був присутній на всіх репетиціях, крім вівторка. А концерти, які дозволили продовжувати, гурт відігравав по понеділках. На такий графік вдалося домовитися з організаторами туру, щоб не підводити глядачів, які придбали квитки на концерти.

Концерт гурту "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ"
Концерт гурту “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ”

Сергій Танчинець зауважив, що понеділки для виступів були обрані не випадково, адже це був єдиний вихідний на проекті. Цього дня організатори шоу збиралися і продумовували нові випробування для учасників.

Також лідер гурту “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ” зауважив, що основною метою для зірок піти на “Танці з зірками” є піар. Оскільки це наймасштабніший проект і знаменитості часто розглядають це як можливість заявити про себе. Така мета спершу була і у фронтмена “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ”, але як тільки він побачив перші результати, в нього з’явилися інші пріоритети і бажання виключно попаіритися зникло.

По закінченню проекту для себе, Сергій Танчинець вважає себе переможцем, адже дійшов до півфіналу і зробив неможливе для себе: з рокера перетворився на танцюючого рокера.

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.