Катя Осадча показала своїх батьків і привітала їх з річницею весілля: таке майбутнє чекає на неї і Горбунова

Катя Осадча з родиною відзначили рубінове весілля батьків ведучої.

Нещодавно, а саме 21 грудня, батьки ведучої “Світського життя” Каті Осадчої відзначили рубінове весілля, а це 40 років подружнього життя.

Привітати батьків зірки зібралася вся родина. Крім сім’ї зіркової ведучої на святі був і брат Каті Осадчої, хоча на фото його і не видно. Схоже, що саме він був фотографом на торжестві.

На родинному фото, зробленому цього дня, телеведуча стоїть між мамою і татом і ніжно обіймає найрідніших людей.

У дописі під родинними знімками телеведуча назвала своїх батьків прикладом для наслідування. І це не просто слова, адже прожити разом 40 років, виховати двох дітей і пам’ятати як зробив пропозицію коханій людині – це треба вміти.

Батьки Каті Осадчої
Батьки Каті Осадчої

Катя ОсадчаКатя Осадча також поділилася й іншими знімками, на яких зафіксовані моменти зі святкування важливої для батьків дати. І, оскільки весілля було рубіновим, то весь декор теж був у червоних тонах.

Свято у червоних тонах
Свято у червоних тонах

Червоним і у формі капелюха був і торт, який любляча донька замовила для батьків. Так, без любові Каті Осадчої до всього оригінального не обійшлося і тут.

Рубінове весілля батьків Каті Осадчої
Рубінове весілля батьків Каті Осадчої

Прихильники та зіркові колеги ведучої “Світського життя” долучилися до привітань зіркових батьків з такою значною датою.

Проте дехто з шанувальників зірки зауважив, що у її батьків дуже різний характер.

Їм здалося, що тато Каті Осадчої любить повеселитися і пожартувати, а от мама в неї дуже сувора. Через це складається враження, що і саму телезірку виховували у строгості, тож у дитинстві майбутній зірці телебачення дуже не вистачало материнської любові.

Такими спостереженнями у коментарях поділилися прихильники зіркової ведучої.

Зауважимо, що сама ведуча “Світського життя” Катерина Осадча познайомилася зі своїм другим чоловіком Юрієм Горбуновим на проекті “Голос країни”, який вони вели разом.

Схожі статті