Настав зірковий час: у скільки років стали відомими Маша Єфросиніна, Могилевська та Оля Полякова

Українські знаменитості – це такі самі люди, як і ми з вами, які свого часу не знали, що одного разу вони прокинуться знаменитостями, яких знатимуть усі.

Українські зірки – це прості люди, які так само мріють, ставлять перед собою цілі, хочуть досягати все нових і нових вершин. Вони свого часу теж не були відомими, як і всі ми. Та одного разу фортуна до них усміхнула так широко, як вони, мабуть, навіть і не очікували. З якогось моменту прості жінки та чоловіки, які займалися улюбленою та часом важкою справою, стали знаменитими на цілу країну та за її межі. Як зірки прийшли до впізнаваності – читайте далі в матеріалі.

Маша Єфросиніна

Українська знаменита телеведуча, яку знають не тільки в нас, а і за кордоном Маша Єфросиніна стала популярною дуже рано. Вони приїхала із Криму підкорювати столицю – Київ. Тоді вона вступила в університет, але якось прийшла на Новий канал, і там почалася її історія успіху. Вона стала ведучою Підйому. Її почали впізнавати, пам’ятає зірка ніби вчора, у маршрутці, коли вона їхала на роботу.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Наталія Могилевська

Популярна українська співачка Наталія Могилевська по завершенню училища почала працювати в київському театрі. Доля її звела із легендарною знаменитістю – Юрієм Рибчинським. Під його протекцією вона почала свою сольну кар’єру. Один за одним альбоми та кропітка праця призвели до неабиякого успіху.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Ольга Полякова

Ольга Полякова завжди прагнула успіху світового рівня. Вона з юних років займалася музикою, фахово вчилася. Свого часу жінка вийшла заміж за дуже багато чоловіка, з яким вона разом і досі. Він її показував на всіх світських заходах, там вона стала популярною, а згодом здобула слави всеукраїнського та навіть світового масштабу.

Ольга Полякова
Ольга Полякова

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.