Як виглядає зараз 49-річна Оксана Марченко: приховує “зіпсоване” обличчя після того як лишилася своїх багатств

Колись знаменита українська телеведуча, а нині дружина зрадника України Оксана Марченко втекла за кордон за тиждень до повномасштабного вторгнення.

Знаменита українська телеведуча Оксана Марченко втекла з України 16 лютого 2022 року. Зірка вирушила двома чорними автомобілями у компанії своїх охоронців. Чоловіка Віктора Медведчука, який на той момент знаходився під домашнім арештом та сина Богдана, який активно займається сімейним бізнесом вона залишила в Україні.

Як виглядає Оксана Марченко
Як виглядає зараз Оксана Марченко

Через тиждень розпочалася повномасштабна війна, але не дивлячись на скандал пов’язаний з олігархом Оксана продовжувала мовчки відсиджуватися за кордоном, очікуючи кращих часів.

Як виглядає зараз Оксана Марченко

Показатися на людях зірка наважилася лише після того, як стало відомо про повторний арешт Віктора Медведчука. Телеведуча склала відео звернення, на якому просила спочатку керівництво України відпустити її благовірного, а потім впливових політиків інших країн.

Екс-учасник X-Фактору розповів про лицемірство Оксани Марченко
Як виглядає зараз Оксана Марченко

Однак, глядачі звернули увагу не на слова артистки, а на її зовнішній вигляд. М’язи обличчя Оксани Марченко були не порушені, а повіки жодного разу не закрилися.

Через це аудиторія зробила висновок, що зірка пройшла через невдалу пластику. Пізніше Оксана знову вийшла в люди, але на цей раз відмовилася знімати медичну маску, аргументуючи дане рішення тим, що вона виглядає не медійно.

З тих пір дружина олігарха не виходила на зв’язок. Зараз сім’я возз’єдналася, але де перебуває та чим займається достеменно невідомо. Якщо Оксана пройшла через невдалу пластичну операцію, то в неї було достатньо часу, щоб виправити помилки хірурга. Тим паче, що фінансове питання даної проблеми досі просто вирішується для сім’ї.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.