Дружина переможця “Голосу країни” Роми Сасанчина Іванна зробила трендову стрижку весни 2023: класичне каре

Кожна жінка навесні хоче змінюватися та оновлювати свій образ, оскільки весна – це час змін. А що може кардинально змінити жіночка в собі – це зачіска, форма нігтів або стиль.

І загалом жінки обирають змінювати зачіску, але перед тим як підстригтися, всі дівчата дивляться нові тренди. Адже можна не вгадати зі стилем, довжиною або кольором. Та насправді є універсальні стрижки, які завжди є актуальними. Наприклад, стрижка боб-каре, вона вже не один рік є неймовірно популярною. А найголовніше те, що ця стрижка пасує майже кожній дівчині. Але є одна деталь – варто правильно підібрати свою довжину. Адже можна зробити подовжене, або навпаки вкорочене, чи класичне.

Іванна Сасанчин

Саме тому така стрижка, як каре ніколи не виходить з моди, бо вона вважається універсальною та завжди влучною. Каре доповнює образ та кожну жінку робить особливою та неповторною. До того ж каре можна доповнити чубчиком, а ось яким, ви вже обираєте з майстром, адже він має пасувати до овалу вашого обличчя.

Так, наприклад, молода дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина Іванна вирішила змінити свій стиль та оновити образ. Дівчина підстригла волосся і тепер демонструє модну зачіску – боб-каре. До речі Іванні дуже пасує новий образ, оскільки вона підібрала для себе правильну довжину.

Свій новий образ Іванна продемонструвала у своєму особистому блозі в соціальній мережі instagram. А ось раніше Сасанчин дуже сильно хотіла відростити своє волосся, а воно в неї було достатньо довгим. І для когось це шоковою новиною стало.

Але весна все ж таки приносить свої бажання та змінює і оживляє все на своєму шляху. Тому, варто сказати, що Іванна не єдина дівчина, яка захотіла кардинально змінити свою зовнішність та стиль. До того ж з коротким волоссям зручніше доглядати за маленькою дитиною.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?