Цього ви точно не бачили: як виглядають кіношний та реальний сини Мітяя з легендарного серіалу “Свати”

Життя актора Миколи Добриніна є дуже насиченим, адже він людина творча, і тому, все його життя – це постійні зйомки, гастролі, нові ролі, образи та амплуа, які є дуже різноманітними.

В Україні Добриніна знає кожен телеглядач, адже серіали з його участю набирали раніше шалену популярність. Але найбільшу славу йому приніс серіал “Свати”, де він зіграв одну з головних ролей протягом 3-х сезонів. Добриніну дісталась роль друга головного дідуся у родині Івана Будько. Його звуть Дмитро Буханкін, якого у селі всі називають просто Мітяй. Він місцевий алкоголік, хитрий, завжди шукає вигоду, але, насправді він людина добра, просто його життя у серіалі не було яскравим та насиченим.

Спочатку історія героя розвивається в одні лінії, тобто, лише його життя, але згодом в його житті з’являється син Андрій, який вертається з Мексики та має купу проблем, які, вже за традицією вирішує Іван Будько. Та кіношний син актора дійсно схожий на нього. Але в житті хлопця звати Дмитро Сова.

Син Мітяя у Сватах

А от у житті його історія з сином склалася набагато заплутаніша, адже рідного сина Микола немає, проте все життя виховував пасинка, тобто сина своєї другої дружини від першого шлюбу. Хлопця звуть Михайло Терехов, а його маму Анна, вона є колегою Добриніна та була його дружиною. Коли актор вирішив одружитися з Анною, він одразу усиновив Мішу та виховував його як справжнього рідного сина. Михайло ніколи не відчував, що Добринін для нього вітчим.

Але подружнє життя Миколи та Анни не так довго існувало, але після розлучення він не припинив виховувати Михайла. І більш того, після розлучення мами та Добриніна, стосунки чоловіків стали лише кращими. Тому, свого пасинка він сприймає й досі як справжнього, рідного сина. Хлопець займається психологією, тому він є дуже освіченим.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.