“Я проходжу інтенсивне лікування”: Настя Каменських показала, як виглядає після новини про новоутворення

Нещодавно знаменита українська співачка Настя Каменських повідомила про те, що вимушена поставити на паузу свій концертний тур через стан здоров'я.

З початку минулого року Настя Каменських активно гастролює світом. Артистка встигла побувати у найрізноманітніших країнах, і здебільшого подорожує саме зі своєю командою, без чоловіка Потапа.

Настя Каменських показала, як виглядає після новини про новоутворення

Важка робота та виснажливий графік впливають абсолютно на усі сфери життя артиста. Зокрема нещодавно почали ширитися чутки про розлучення співачки. Тим часом Настя була вимушена спростувати їх, посилаючись на розлуку через різні гастрольні графіки.

Настя Каменських втратила голос
Настя Каменських показала, як виглядає після новини про новоутворення

Втім, біда не приходить одна. Нещодавно Настя Каменських оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, в якому з захриплим голосом розповіла про те, що має зупинити свій концертний тур через стан здоров’я.

Діагноз виконавиці звучить не надто позитивно: новоутворення у голосових зв’язках. Виконавиця наголосила, що має зупинити гастролі прямо зараз, так як ризикує втратити голос назавжди.

Далеко не всі підписники повірили у дану новину у зв’язку зі скандалом, який розгорнувся навколо її чоловіка Потапа. Так, нещодавно його екс-підопічна звинуватила у численних зрадах дружині, а також заявила, що в неї є усі докази цього. А тим часом Настя Каменських не стала коментувати почуте, а розповіла про свою хворобу.

Але зараз у користувачів мережі не залишиться жодних сумнівів стосовно того, що Настя Каменських дійсно проходить лікування. Нещодавно вона показала відео, в якому розповіла про те, як відбувається її реабілітація і чого їй коштує повернення на сцену. У свого лікаря Настя Каменських буває двічі на день і проходить не надто приємні процедури.

“Я звичайно рада бачити свого рідного лікаря, з яким ми працюємо над здоров’ям моїх голосових зв’язків вже більше 10 років, але все ж таки хочеться зустрічатися на планових чек-апах, а не в таких екстрених випадках, як зараз. Зараз я проходжу інтенсивне лікування і бачу свого лікаря щодня по 2 рази. Щоразу це не найприємніша процедура, бо у 4 етапи мені прямо на голосові зв’язки заливають необхідні ліки”, – розповіла Каменських.

Схожі статті