Катя Осадча копіює образи першої леді України Олени Зеленської: користуються послугами одного стиліста

Стиль кожної жінки – це її відображення та прикраса одночасно. Тому, ми можемо побачити жінок у схожому одязі, але енергетика від них буде різна, адже не річі нас прикрашають, а вони нас.

Кожна з нас є особливою, ми маємо різну зовнішність, фігуру, манери, поводимось по-різному. І це все може розповісти про нас, тобто, коли хтось на нас дивиться, він може оцінити всі фактори та скласти певну думку та наш образ. І це дуже цікава річ – здогадуватися про те, яка є людина лише за образом.

Так, наприклад, ми всі слідкуємо за відомими людьми, бачимо як вони одягаються, що вони роблять, як поводяться і можемо лише мати уявлення про те, які вони є всередині себе. Оскільки ми всі любимо рівнятися на зірок, то часто намагаємося скопіювати їхній образ. Але при цьому ми залишаємося самі собою, адже одяг не є основою людини.

Образ Олени Зеленської

Нерідко можна побачити зірок в однакових вбраннях, і найчастіше це відбувається на різноманітних церемоніях. Та вони все одно виглядають по-різному, бо вони не схожі за темпераментом. І це теж дуже цікаво.

Зараз найяскравішим прикладом стилю є перша леді Олена Зеленська, вона часто їздить на різні заходи, тому її образами займаються стилісти, з якими жінка працює вже не перший рік. Тепер вона, як дружина президента, який керує країною під час війни, має демонструвати дипломатичність та стриманість. Тому, її вбрання найчастіше складається з костюмів та суконь. Всі вони стильні та стримані.

Образ Каті Осадчої

Але не варто забувати, що Зеленська не єдина жінка в Україні яка їздить на різні зустрічі й вирішують важливі питання. Так, днями відома телеведуча й волонтерка Катя Осадча з’явилась на важливій конференції “United for Justine: Bucha – the Hague” у костюмі, який дуже нагадує вбрання Олени Зеленської на презентації своєї фундації у Лондоні.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.