Екс-НеАнгел Слава Камінська, яка переїхала до Нідерландів, поскаржилася на зайву вагу та показала фото

Відома українська співачка слава Камінська вперше розповіла про набрані зайві кілограми в еміграції, а також показала, як виглядає. Усі деталі в нашій статті.

Ні для кого не секрет, що Слава Камінська з великою уважністю ставиться до своєї зовнішності та фізичної підготовки. Роки роботи на сцені не пройшли дарма і зірка прекрасно знає, як тримати себе у формі. Однак повномасштабна війна внесла свої корективи у життя абсолютно усіх українців, і це також торкнулося самої Слави.

Слава Камінська розповіла про роботу з Нікітіним
Слава Камінська показала, як виглядає з зайвими кілограмами

Слава Камінська показала, як виглядає з зайвими кілограмами

Після 24 лютого співачка переїхала разом з дітьми і до Нідерландів, де перебуває по сей день. Артистка час від часу приїжджає до України, але ставить безпеку своїх дітей на перше місце.

Тим часом життя без активної роботи та гастролей дається взнаки, адже нещодавно Слава Камінська повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що набрала зайву вагу, і тепер серйозно задумується про те, як її позбавлятися.

Для нового посту Слава обрала фотографію, на який постала у сукні вільного крою. Тож побачити реальні масштаби проблеми, про яку говорить Камінська неможливо.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Слава Камінська та її колишній чоловік Едгар потрапили у декілька скандалів. Пліткували, що пластичний хірург покинув територію України, хоча пластичний хірург на даний момент дуже потрібен його співвітчизникам. З’являлася інформація навіть про те, що він вивіз разом з собою усе обладнання. Однак дані не підтвердилися, а скандал незабаром що. Тим не менш, Славі довелося вступатися за свого колишнього.

Згодом Даша Квіткова повідомляла про те, що їй погано зробили ринопластику. Хірургом красуні був саме Едгар Камінський і дівчина розповіла, що не може провести повторну операцію саме тому, що чоловік не знаходиться на батьківщині і перебуває десь за кордоном. Блогерка була неймовірно розлючена, що не може отримати послугу та виправити свій ніс, так як у Даші стали різними ніздрі, а також знову проявилася ямка між хрящами. Едгар же ніяким чином не прокоментував заяву красуні.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.